Menu

Verlengweek: Verleng Maandag

maandag 13 augustus 2018

In aanloop naar onze eerste thuiswedstrijd, de topper tegen Ajax, willen wij zoveel mogelijk partners in het zonnetje zetten. Daarom is het deze week niet alleen Verleng Vrijdag, maar ook Verleng donderdag, -woensdag, -dinsdag en natuurlijk ook -maandag! Een heuse Verlengweek dus, die begint op deze Verleng Maandag. Wij stellen u graag voor aan Makelaarskantoor Paul Schreinemachers, EGN, Attractiepark Toverland en Broekmans Patisserie.

Makelaarskantoor Paul Schreinemachers #isdrbeej!
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers is een van de grootste makelaars in Noord & Midden Limburg en met name werkzaam in omgeving groot Venlo. Deze prominente positie heeft Paul Schreinemachers te danken aan ruim 40 jaar professionele aanpak van hun erkende register makelaars & taxateurs.
Wij danken Paul en Marly Schreinemachers voor het vertrouwen.

EGN #isdrbeej
Het Entsorgungsgesellschaft Niederrhein, kort EGN, uit Viersen is ook erbij. Directeur Pierre Vincent is zelf Nederlander en heeft in het afgelopen seizoen zijn bedrijf uit Krefeld in het Business Netwerk mogen verwelkomen.

Attractiepark Toverland #isdrbeej
Met ruim 30 attracties en verschillende shows, is Toverland niet zomaar een dagje weg. Van een rit in de nieuwe Wingcoaster ‘Fēnix’ tot een van de vele vliegensvlugge glijbanen, het kan er allemaal. Dus ben jij opzoek naar een onvergetelijke dag? Ga dan op avontuur in Toverland.
Wij danken Jeanine Theeuwen ook dit jaar weer voor het vertrouwen.

Broekmans Patisserie #isdrbeej
Ook volgend seizoen weer aan ons verbonden is Broekmans Patisserie. Een familiebedrijf dat sinds 1923 dat een groot assortiment aan banket-, boulangarie- en chocoladeproducten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Kwaliteit staat bij Broekmans Patisserie voorop. Voor een bezoekje aan Broekmans Patisserie kunt u terecht in een van de winkels in Venlo, Venray of Roermond.
Wij danken Geert Broekmans voor het vertrouwen in het komende seizoen!

mf2