Menu

Verlengweek: Verleng Vrijdag

vrijdag 17 augustus 2018

We sluiten deze Verlengweek af met natuurlijk Verleng Vrijdag. Eén dag voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd stellen wij u graag voor aan ABC Restaurants, MGG, Blue People IT en Kiyori.

ABC Restaurants #isdrbeej
ABC Restaurants, het totaal concept voor het gehele gezin, met 11 restaurants onder 1 dak, #isdrbeej en zal als Pluspartner verbonden zijn. Uiteraard zullen zij zich komend seizoen weer enkele keren laten zien in en rondom het stadion. Dank Huub Linders voor je enthousiasme en steun!

MGG #isdrbeej
MGG Netherlands is dé specialist in aluminium zandgieten. Met meer dan 65 jaar ervaring in het ontwerpen, engineeren en produceren van aluminium gietstukken, heeft MGG een solide portfolio opgebouwd. Dank Michel Boots voor het vertrouwen!

Blue People IT #isdrbeej
Blue People IT biedt consultancy op drie verschillende gebieden die met elkaar samenwerken en elkaar versterken. We helpen u graag met onze kennis op het gebied van advies en strategie, bedrijfssoftware en webdiensten (webapplicaties, websites en online marketing). Dank Piet Willemsen voor de steun!

Kiyori #isdrbeej
Kiyori is deskundig op het gebied van noodverlichting, schoolbelsignalering, brandmeldinstallaties en camerabewaking. Dank Stina en Eric Marks voor jullie steun!

mf2