Menu

VerlengWeek: Verleng Woensdag

woensdag 15 augustus 2018

We zijn alweer op de helft van deze VerlengWeek. Het stadion raakt al bijna uitverkocht richting Ajax en ook onderstaande partners zijn zaterdag te vinden in onze Businessruimtes. Op deze Verleng Woensdag stellen wij u graag voor aan Greenport Venlo, Pulse, Smeets Autogroep en Gemeente Venlo.

Greenport Venlo #isdrbeej
De missie van het ontwikkelbedrijf is het aanbieden van vestigingsmogelijkheden voor bedrijven om zo economisch groei en werkgelegenheid te realiseren in een aantrekkelijk ingericht en duurzaam functionerend gebied. Dank Guus Wolters voor het vertrouwen!

Pulse #isdrbeej
Al sinds lange tijd aan ons verbonden en ook volgende jaar erbij: Pulse. Zij maken productie-, handels- en distributiebedrijven toekomstbestendig. Dat doen ze door bedrijfsprocessen te verbeteren en te ondersteunen met o.a. ERP- en CRM-software op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Dank @ton Haegens voor jullie steun!

Smeets Autogroep #isdrbeej
Smeets Autogroep is de enige officiële Mercedes-Benz dealer van Venlo. Dit mooie familiebedrijf bestaat al sinds 1929 en onderscheidt zich door topproducten en de inzet van hun medewerkers, die het verschil maken. Wij danken Jeroen Jansen en Sjors Hoogstraten voor het vertrouwen en kijk uit naar een prettige samenwerking!

Gemeente Venlo #isdrbeej
Ook de Gemeente Venlo is er komend seizoen weer bij. Als Netwerkpartner en Young Businessclub lid onderhoudt de Gemeente Venlo contacten met belangrijke samenwerkingspartners binnen de gemeente. Wij danken Jaap Litjens, Teamleider team Sportontwikkeling, en Freek Kusters, bedrijfscontactfunctionaris en acquisiteur binnenstad en bedrijventerrein, voor het vertrouwen.

mf2