Menu

vidaXL.nl wordt onze nieuwe rugsponsor

vrijdag 3 juli 2020

Met ingang van het nieuwe seizoen is vidaXL met zijn hoofdkantoor in Venlo officieel de nieuwe rugsponsor van VVV-Venlo. Het bedrijf neemt de positie op de bovenzijde van de rug in.

vidaXL.nl is een webshop met een verrassend assortiment en een breed scala aan producten in categorieën zoals huis & tuin, meubelen en sportartikelen. Op vidaXL.nl vind je altijd de scherpste prijzen en worden alle artikelen, zelfs meubels, binnen een paar dagen bij je thuis geleverd. Het bedrijf is druk bezig om verder uit te breiden om nog meer klanten te kunnen bereiken. Eén van de vele manieren om dat te bewerkstelligen is door de landelijke naamsbekendheid van het merk te vergroten. En als bedrijf dat gesetteld is in Venlo is het één-tweetje met VVV-Venlo dan al snel gemaakt.

vidaXL belooft haar klanten een goede prijs, goede service en een goed gevoel. Iets wat Marketing Manager Linn Hallgren beaamt:

“vidaXL is opgericht in 2006 waarna we flink zijn gegroeid en inmiddels ons eigen merk met eigen producten hebben, die we in verschillenden landen via onze eigen webshops en andere platforms verkopen. Ons succes zit in het inkopen en aanbieden van producten tegen concurrerende prijzen. Daarnaast zoeken we continu naar mogelijkheden om de prijzen laag te houden, zonder in te leveren op kwaliteit. Bij vragen over producten of een bestelling zorgen we ervoor dat er een klantenservicemedewerker beschikbaar is om je te helpen. Door de winkelervaring zo prettig mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat er altijd een goede deal te vinden is, geven we al onze klanten dat bijzondere jackpotgevoel.

Dat goede gevoel hadden we ook meteen tijdens de gesprekken met VVV-Venlo. Naast de landelijke exposure vinden wij het ook fantastisch om als Venloos bedrijf onze bedrijfsnaam op de achterzijde van het wedstrijdshirt te zien. Het vooruitzicht dat dit straks bij Studio Sport of FOX Sport te zien is waar vele miljoenen Nederlanders en mensen in het buitenland naar kijken, vinden we heel bijzonder!”

Met vidaXL.nl is het wedstrijdtenue van het seizoen 2020-2021 nu compleet ingevuld voor de Venlose club. Resifence.nl (rug, onder) en Welkom Energie (broek) werden eerder deze week al gepresenteerd als nieuwe tenuesponsoren. De partners Seacon Logistics (borst), ACS Cleaning en Personato (beide op de mouw), ArenaLease (broek) én Masita (tenueleverancier) blijven de club ook komend seizoen trouw.

“Mensen zullen zich dan wellicht afvragen: waar is Viking? Zij stonden namelijk de afgelopen twee seizoenen prominent op de bovenste rugpositie en sprongen daarmee in het oog. Zij hebben de strategische keuze gemaakt om VVV-Venlo te blijven ondersteunen, maar op een andere manier middels een ander partnerpakket. Wij zijn hen zeer erkentelijk voor hun aanblijvende support!

vidaXL heeft vervolgens slim op de vrije rugpositie ingehaakt. Wederom een mooi partnership met een groot Venloos bedrijf waar een prachtig verhaal achter zit. Het verhaal van vidaXL spreekt enorm aan en toont de handelsgeest en de inventiviteit van twee jonge ondernemers. Dat zij nu hebben besloten om de club van de stad waar hun hoofdkantoor gevestigd is een extra steun in de rug te bieden is fantastisch! Het enthousiasme van vidaXL is daarnaast een extra stimulans voor VVV-Venlo en een teken dat de club op de goede weg is.”, aldus Niels Mulders, Commercieel Manager van VVV-Venlo.

mf2