Menu

Vijf shirtposities ingevuld  

zondag 24 juni 2018

Voordat het nieuwe shirt bekend wordt gemaakt, kunnen wij u vertellen dat er komend seizoen vier shirtsponsoren te vinden zijn op het wedstrijdshirt in plaats van drie.

Op maandag 4 juni 2018 werd al bekend gemaakt dat VVV-Venlo en Office Depot/Viking Direct een partnership met elkaar aangingen. Het komend seizoen is er een plaats op de rug gereserveerd voor Viking Kantoorartikelen.

Ruim twee weken later, tijdens de Haringparty van Navenant, konden we het glas nogmaals heffen. Ditmaal op een fantastische samenwerking met Holbox. Vanaf het nieuwe seizoen zal ook Holbox, als rugsponsor, namelijk een prominente plek krijgen op het wedstrijdshirt van VVV-Venlo. Als VVV-Venlo zijnde, zijn we erg trots dat twee mooie bedrijven als Office Depot/Viking Direct en Holbox via VVV-Venlo verder willen bouwen aan hun sterke merk.

Daar bleef het uiteraard niet bij. Want tijdens onze Verleng Vrijdag werd bekend gemaakt dat één van de meest trouwe mouwsponsors er uiteraard ook bij is komend seizoen. Personato is namelijk al sinds 2002 verbonden aan het VVV-Venlo Netwerk en maar liefst 11 achtereenvolgende seizoenen prijkt het bedrijf al op de mouw van onze wedstrijdshirts.

Ook de handtekeningen van de overeenkomst met ACS Cleaning zijn gezet en dus zal ACS Cleaning, een begrip in de regio, komend seizoen wederom te zien zijn op de rechtermouw van de spelers.

Begin juli zal het nieuwe shirt gepresenteerd worden. Viking Kantoorartikelen en Holbox zullen een plek op de rug innemen. Daarnaast zullen Seacon, ACS cleaning en Personato hun vertrouwde plek op het shirt innemen. Hiermee zijn op dit moment alle shirtposities ingevuld en kunnen we ons verder gaan focussen op mooie partnerships en gaan we ons voorbereiden op een prachtig seizoen.

mf2