Menu

VIP Behandeling als Fan of the Match

woensdag 24 juli 2019

Jij hebt de kans om dit seizoen in de Eredivisie de Fan of the Match te zijn bij een thuiswedstrijd van VVV-Venlo!

In samenwerking met FC Robinstijn krijg jij als Fan of the Match samen met je ouders, broertjes en zusjes een echte VIP-behandeling. Je maakt de warming-up van dichtbij mee, mag in een kolkende Koel samen met de scheidsrechter het veld betreden en de wedstrijdbal naar de middenstip brengen, de wedstrijd bekijken op speciaal gereserveerde plaatsen en na de wedstrijd een bezoek brengen aan het Spelershome. En wie weet ontmoet je daar een van je VVV-helden…

Ben jij of ken jij iemand tussen de 4 en 14 jaar oud, die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kan gebruiken, of het verdient om eens een keer in het zonnetje gezet te worden? VVV-Venlo en FC Robinstijn bieden jou de mogelijkheid om een onvergetelijke thuiswedstrijd bij VVV-Venlo te beleven. Een magische ervaring , die je niet snel zult vergeten!

Ben jij of ken jij iemand die dit verdient? Stuur dan snel een mail naar koelkids@vvv-venlo.nl met daarin het verhaal en wie weet bezorgen wij jou een geweldige thuiswedstrijd bij VVV-Venlo!

mf2