Menu

Bestuur Young BusinessClub blijft aan

vrijdag 10 juli 2020

Winnen door vooruitdenken! Hét credo van de Young Businessclub VVV-Venlo. Ook de afgelopen tijd heeft het bestuur van de YBC VVV-Venlo niet stilgezeten, maar oplossingen bedacht om in deze uitdagende tijden van toegevoegde waarde te zijn voor de aangesloten leden en voor VVV-Venlo. Het voltallige bestuur van de YBC VVV-Venlo zal ook volgend jaar lid van de businessclub blijven en bevestigt daarmee het vertrouwen in de YBC en VVV-Venlo. Maar er is meer: niet alleen verlengen zij hun lidmaatschap. Daarnaast hebben zij hun bedrijven bereid gevonden om gezamenlijk het budget te dragen voor de activiteiten die de Young Businessclub komend jaar gaat organiseren.

De bestuursleden van de YBC (Madelène Leurs, Ron Coenen, Rudie Martens, Niki Benders en Rob Woodfort) hebben geconstateerd dat VVV door de ontstane situatie voor een aantal uitdagingen is komen te staan en zij vinden het belangrijk onvoorwaardelijke steun te bieden aan deze prachtige club. Ook de YBC staat voor uitdaging om binnen de mogelijkheden en de geldende beperkingen haar leden het platform te bieden dat de YBC voor ogen heeft: een hoogwaardig platform waar de jonge ondernemer én young professional zich onder gelijkgestemden, op persoonlijk en professioneel vlak, kan ontwikkelen en profileren binnen het grootste zakelijke netwerk van Noord-Limburg. De huidige situatie vraagt om een meer creatieve aanpak en dat is deze jongste groep van het VVV-netwerk wel toevertrouwd. De YBC bestaat nu 5 jaar en is vanaf de oprichting, ondanks een zeer klein budget, al snel uitgegroeid tot een mooie club van 45 leden. De activiteiten voor de komende periode staan dan ook al in de steigers. En dat is mede te danken aan de leden zelf. Het bruist van de goede ideeën en het enthousiasme, ook al zijn er even geen wedstrijden.
Ook de bedrijven achter de bestuursleden (Boels Zanders Advocaten, Trias, Vallura, Beej Benders en Aeternus) hebben besloten hun vertrouwen in de YBC en haar visie uit te spreken en zelfs een stapje verder te gaan. Samen dragen zij komend seizoen zorg voor het budget van de Young Businessclub om de eigen netwerkactiviteiten te bekostigen.

Madelène Leurs, voorzitter YBC VVV-Venlo: “Het bestuur wil Boels Zanders Advocaten, Trias, Vallura, Beej Benders en Aeternus bedanken voor hun bijdragen en de complimenten uitspreken aan VVV. De slagvaardige wijze waarop nu wordt gewerkt aan komend seizoen, met onder andere de nieuwe spelers die al gepresenteerd zijn, is iets waar we in Limburg trots op mogen zijn. De oproep aan alle ondernemers en bedrijven in de regio is dan ook: we ontmoeten jullie graag in Covebo Stadion - De Koel - in het nieuwe seizoen.”

mf2