Menu

‘VoorVechters’ eindelijk in stadion

woensdag 25 augustus 2021

Vorig seizoen doneerden verschillende (oud)spelers en medewerkers van VVV-Venlo, maar ook diverse supporters(groepen) en bedrijven, al een ‘VoorVechters’-kaart. Door het ondersteunen  van het project van de VVV Foundation, sprongen zij in de bres voor de mensen in Venlo en regio die het moeilijk hebben. Mensen die om diverse uiteenlopende redenen kampen met (multi)problematieken en iedere dag moeten vechten tegen de uitdagingen die onze maatschappij met zich meebrengt. Het aantal kinderen dat daarin wordt ‘meegetrokken’ ligt hoog. Deze kinderen kunnen, vaak om financiële redenen, nooit een leuk uitstapje maken. Iets wat voor een ander kind heel normaal is.

Vaak is de omgeving zich niet bewust van deze problematiek. De Coronaperiode heeft daarnaast nog een stevige duit in het zakje gedaan. In deze moeilijke tijd zijn er veel mensen die in een situatie terecht zijn gekomen waarin het huilen hen logischerwijs nader staat dan het lachen.

Gelukkig zijn er voorvechters die in de bres springen voor deze mensen. Keisuke Honda, Bryan Linssen én Lee Cattermole vochten voorheen voor de kleuren van VVV-Venlo en waren de eerste VoorVechters die weer een lach doneerden op de gezichten van diverse kinderen en, daarmee ook, hun familie.

Wie herinnert zich niet de gulle lach van de volledig verraste Mimoun, die door trainer Jay Driessen werd overrompeld met VoorVechters-kaarten, aangeboden door oud-speler Nordin Amrabat (klik hier om te bekijken). Of de gebalde vuisten van Marc en de brede glimlach van Willem, toen die in het kleedlokaal van VVV 1 door oud-doelman Kevin Begois werden getrakteerd op een VoorVechters-kaart (klik hier). Het waren prachtige momenten.

Maar… die momenten konden afgelopen seizoen helaas geen passend vervolg krijgen. De Coronamaatregels werden vlak na de start van het seizoen stevig aangescherpt en VVV-Venlo speelde al haar thuiswedstrijden in een leeg Covebo Stadion - De Koel -. Daar komt nu echter verandering in. Mimoun en zijn gezin, Marc, Willem en alle andere VoorVechters die vorig seizoen een kaart hebben ontvangen, worden dit seizoen weer van harte welkom geheten in De Koel. Samen met vele anderen VoorVechters. Want ook dít seizoen is het wederom mogelijk om een VoorVechters-kaart aan te schaffen en een steentje bij te dragen aan het ‘gelukkiger maken’ van gezinnen die in een ‘ongelukkige situatie’ verkeren.

En nu is het aan de VoorVechters de beurt om onze eigen strijders óp het veld aan te moedigen. Iets wat zij met veel passie en uit volle borst zullen doen. Want als ‘VoorVechters’ zijn zij dé aangewezen personen om te laten zien hoe hard werken, geloof in eigen kunnen, inzet en strijd z’n vruchten afwerpt.

Word ook VoorVechter!
Heeft u interesse om dit mooie project te ondersteunen? Volgt u het goede voorbeeld van de oud-spelers, supporters en vele anderen die u al voor gingen? Bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren kunnen ‘VoorVechter’ worden en deelnemen aan dit project.  Door één of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 190,30 per stuk, doneert u een lach en steunt u tevens de club.

Deze zogenoemde ‘VoorVechters’-kaarten worden daarna door de VVV Foundation, in samenspraak met de samenwerkende stichtingen, verdeeld en beschikbaar gesteld aan de échte vechters. Uiteraard wordt er daarbij voor gezorgd dat, mocht het zich wederom voordoen dat VVV-Venlo wedstrijden zonder publiek moet afwerken, er tóch ten volle gebruik kan worden gemaakt van de ‘VoorVechters’-kaarten.

Het bedrijf, de organisatie, de stichting, de instelling óf de particulier die de kaarten beschikbaar stelt, wordt desgewenst als ‘VoorVechters’-donateur gekoppeld aan het project en op diverse communicatieplatformen van VVV-Venlo en de VVV Foundation vernoemd.

Klik hier voor meer informatie of het aanschaffen van een VoorVechters-kaart.

VVV-Venlo, Veur Altied, ‘VoorVechters’!

mf2