Menu

VoorVechters’ steunen VVV-Venlo

maandag 15 juni 2020

‘VoorVechters’ Honda, Cattermole en Linssen doneren een lach en steunen
VVV-Venlo

In Venlo en regio wonen nog steeds heel veel mensen die onder de ‘armoedegrens’ leven en iedere dag moeten vechten tegen de uitdagingen die onze maatschappij met zich meebrengt. Het aantal kinderen dat daarin wordt ‘meegetrokken’ ligt hoog. Deze kinderen kunnen om financiële redenen nooit een leuk uitstapje maken. Iets wat voor een ander kind heel normaal is.

Vaak is de omgeving zich niet bewust van deze problematiek. De Coronaperiode doet daarnaast nog een stevige duit in het zakje. In deze moeilijke tijd zijn er veel mensen die in een situatie terecht zijn gekomen waarin het huilen hen logischerwijs nader staat dan het lachen.

Gelukkig zijn er voorvechters die in de bres springen voor deze mensen. Keisuke Honda, Bryan Linssen én Lee Cattermole vochten voorheen voor de kleuren van VVV-Venlo.

Om juist bij deze mensen een lach op het gezicht te toveren, doneerden een aantal oud-spelers onder de vlag van het project 'VoorVechters' van de VVV Foundation, een seizoenkaart aan de mensen die niet in staat zelf om er zelf aan te kunnen schaffen.

Marco Bogers, Algemeen Directeur van VVV-Venlo én tevens bestuurslid van de VVV Foundation: “Een voorvechter is volgens Van Dale ‘iemand die strijdt voor een goede zaak’. Keisuke, Bryan én Lee zijn nu de eerste ‘VoorVechters’ die, in samenwerking met de VVV Foundation, vanuit hun geelzwart hart een lach doneren en kansen creëren voor mensen en met name kinderen die buiten hun macht om in deze vervelende situatie terecht zijn gekomen. En dat goed voorbeeld doet volgen blijkt, want er is reeds verregaande interesse getoond door diverse andere oud-spelers...”

Mede dankzij de steun van deze spelers met een clubhart hoopt VVV-Venlo onder de vlag van het project ‘VoorVechters’ van de VVV Foundation, een steentje te kunnen bijdragen aan het ‘gelukkiger maken’ van gezinnen die in deze ongelukkige situatie verkeren.

Samen met andere ‘VoorVechters’ doneren de oud-spelers een lach, steunen ze de club én maken zij het mogelijk dat er, tot nu toe, al ruim 40 seizoenkaarten kunnen worden verdeeld onder gezinnen die tegen armoede vechten. Dit met als doel om hen van mooie voetbalavonden in De Koel te laten genieten om de zorgen van alledag even 'te kunnen vergeten'.

De kracht van het grote VVV Netwerk zorgt voor het draagvlak van het project ‘VoorVechters’. Door daarnaast de samenwerking aan te gaan met stichtingen als het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo en het Jeugdfonds Sport Limburg, worden juist die mensen bereikt die dit het hardste nodig hebben.

De oud-spelers geven daarmee het goede voorbeeld. Bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren kunnen echter ook ‘VoorVechter’ worden en deelnemen aan dit project.  Door één of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 190,30 per stuk, doneert u een lach en steunt u tevens de club.

Deze zogenoemde ‘VoorVechters’-kaarten worden daarna door de VVV Foundation, in samenspraak met de samenwerkende stichtingen, verdeeld en beschikbaar gesteld aan de échte vechters. Uiteraard wordt er daarbij voor gezorgd dat, mocht het zich voordoen dat VVV-Venlo wedstrijden zonder publiek moet afwerken, er tóch ten volle gebruik kan worden gemaakt van de ‘VoorVechters’-kaarten.

Het bedrijf, de organisatie, de stichting, de instelling óf de particulier die de kaarten beschikbaar stelt, wordt desgewenst als ‘VoorVechters’-donateur gekoppeld aan het project en op diverse communicatieplatformen van VVV-Venlo en de VVV Foundation vernoemd.

Word ook een VoorVechter!
De oud-spelers geven daarmee het goede voorbeeld. Bedrijven, organisaties, stichtingen, instellingen én particulieren kunnen echter ook ‘VoorVechter’ worden en deelnemen aan het project.  Door één of meerdere seizoenkaarten aan te schaffen tegen een maatschappelijke prijs van € 190,30 per stuk doneert u een lach en steunt u tevens de club. Ga naar onze VoorVechters pagina.

mf2