Menu

Vrijwilliger Hans Derks ( 83 ) overleden

woensdag 27 januari 2021

Dinsdag 26 januari jl. bereikte ons het bericht dat onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Hans Derks op 83-jarige leeftijd is overleden. De in 1937 geboren Derks was vrijwilliger bij VVV-Venlo sinds 1 januari 1955.

De in Venlo woonachtige Derks was vanaf 1955 vrijwilliger bij VVV-Venlo. Tot aan zijn pensioen was hij voornamelijk steward. Sinds 1999 was hij werkzaam als vrijwilliger binnen het facilitaire team. De mensen die met hem mochten werken zijn eenduidig over hem: “Een fantastisch persoon. Wat we hem ook vroegen, alles was goed. Hij stond altijd klaar voor de club!”

Maar Hans Derks was niet alleen vrijwilliger bij VVV-Venlo. Deze veelzijdige duizendpoot was ook vrijwilliger voor VVV’03, Stichting Roeffen Mart, Bridge Club Grubbenvorst, het 'Rondje Grubbenvorst', schooltuin Basisschool ’t Reuvelt én de Wandelvierdaagse van Stichting Gewoën Grubbevors.

In 2015 ontving Derks uit handen van toenmalig Burgemeester Kees van Rooij van de gemeente Horst aan de Maas voor al zijn goede werk een koninklijke onderscheiding in Stadion De Koel. Hij was tevens lid van verdienste van VVV-Venlo.

In de voordracht destijds schreef Algemeen Directeur Marco Bogers: “Hans Derks is een vrijwilliger die niet meer weg te denken is uit Stadion De Koel in Venlo!”

Helaas zullen we je vanaf nu nooit meer in De Koel kunnen begroeten. We gaan je missen Hans. Maar je bent altijd in onze gedachten én in ons geelzwart hart!

VVV-Venlo condoleert familie en vrienden van Hans met dit grote verlies. Heel veel sterkte toegewenst.

 

mf2