Menu

VVV-FIT: Vitaliteit, Voeding en Verbinden

maandag 19 april 2021

VVV-FIT, waar Vitaliteit, Voeding en Verbinden centraal staan.

Stel je eens voor. De dag fris starten met een work-out op de vlonders van het businessterras van Covebo Stadion - De Koel -. Je in het zweet werken met de zonsopkomst van achter de tribune in je gezicht. Vervolgens douchen en daarna fris en fruitig genieten van heerlijke jus d’orange en een croissantje in de Rabobank Businesslounge. Dát is VVV-FIT, waarbij Vitaliteit, Voeding en Verbinden centraal staan. Maak kennis met hét nieuwe concept van VVV-Venlo voor het zakelijke netwerk. Ga jij de uitdaging aan?!

Het concept is een samenwerking tussen NEXT LEVEL Personal Training en VVV-Venlo. NEXT LEVEL Personal Training is gevestigd in ons naastgelegen pand (voorheen gehuurd door LimianZ). Door het bijeen brengen van diverse onderdelen is hét perfecte idee ontstaan bestaande uit sporten, ontbijten én netwerken. Hierdoor kun je op een frisse manier de dag energierijk beginnen. Op deze wijze combineren we de facetten gezondheid en zakelijk succes met elkaar en trachten we als VVV-Venlo onze topsportmentaliteit over te brengen op het zakelijke netwerk. De combinatie van sporten in een inspirerende omgeving, netwerken op de plek waar normaal voetbalwedstrijden op het hoogste niveau gespeeld worden én de professionele aanpak maakt dit concept uniek.

  • Samenwerking VVV-Venlo & Next Level Personal Training
  • Training in een groep van maximaal 8 personen
  • 1x per week trainen + ontbijten + netwerken

Kosten: €110,- excl. btw per maand (inclusief ontbijten in een zakelijke setting)

Coronamaatregelen: In de ideale situatie gaan we sporten waarbij we normaal gesproken de gelegenheid bieden tot douchen. Helaas kunnen we vanwege de huidige maatregelen de douchefaciliteiten niet faciliteren.

Enthousiast geworden? Op dinsdag 11 mei organiseren we een proeftraining om kennis te maken met VVV-FIT. Aanmelden voor de proeftraining kan uitsluitend via de businessapp.

Maak het mee en ervaar zelf! Wil jij meer informatie over dit aanbod, neem dan contact op met je accountmanager of via commercie@vvv-venlo.nl. En wie weet waan jij je binnenkort een échte topsporter in Covebo Stadion - De Koel -.

mf2