Menu

#VVVAJA tóch weer terug naar 18.30 uur

woensdag 14 augustus 2019

Zaterdag 17 augustus ontvangt VVV-Venlo in Covebo Stadion - De Koel – regerend landskampioen AFC Ajax. Het stadion is al bijna uitverkocht! De laatste kaarten zullen vandaag over de toonbank gaan…

Voor iedereen die al een kaartje voor deze kraker heeft weten te bemachtigen, let op: het aanvangstijdstip van de wedstrijd tegen de Amsterdammers stond in het oorspronkelijke competitieprogramma gepland om 18.30 uur, zodat de tv-kijker die dag de wedstrijden van zowel Ajax als PSV live kon volgen.

De aanvangstijd werd twee weken geleden echter op 19.45 uur gezet toen het Europese avontuur van PSV een vervolg kreeg in de Europa League en de wedstrijd Heracles Almelo – PSV van zaterdag 17 naar zondag 18 augustus werd verplaatst.

Gisteravond wist Ajax zich te kwalificeren voor de play-offs van de Champions League. Daarin zullen de Amsterdammers al op dinsdag 20 augustus in Cyprus moeten aantreden tegen APOEL Nicosia. Derhalve heeft Ajax verzocht het tijdstip van de competitiewedstrijd in Venlo weer te vervroegen.

Met alle Eredivisieclubs binnen de ECV is afgesproken dat dergelijke verzoeken gericht op Europees voetbal waar mogelijk door de KNVB worden ingewilligd. Het doel hiervan is om het Nederlandse voetbal vooruit te helpen door de Nederlandse clubs zich optimaal te laten voorbereiden op hun wedstrijden in de Champions League en Europa League. Op sportieve gronden wordt het verzoek van Ajax ingewilligd en de wedstrijd teruggezet naar 18.30 uur.

Kom dus tijdig naar het stadion. En om parkeerproblemen te voorkomen: zorg dat je met openbaar vervoer, fiets of te voet komt naar De Koel. En uiteraard dat je onze eigen jongens aanmoedigt. Ze kunnen alle steun gebruiken tegen de grootmacht uit de hoofdstad. Dat betekent ook dat we zoveel mogelijk geel-zwarte shirts willen zien in De Koel. Wij adviseren dan ook om op de thuistribunes geen rood-witte kleuren van onze tegenstander te dragen, zodat we één grote geel-zwarte kolkende massa krijgen die met hartstocht en vol passie achter VVV-Venlo staat tijdens deze belangrijke wedstrijd. Massaal achter onze club!

Overigens wordt het dragen van het rode uittenue van VVV-Venlo natuurlijk wél gewaardeerd... 
#SamenVVV

mf2