Menu

Update: VVV-Venlo kleurt Oranje

vrijdag 8 maart 2019

Het vertrouwde geelzwart van VVV-Venlo krijgt de komende tijd een oranje glans. Maar liefst acht spelers zijn opgenomen in de diverse voorlopige selecties van de KNVB.

Jay-Roy Grot staat op de lijst van Jong Oranje, terwijl Tristan Dekker bij O20 geselecteerd is. Evert Linthorst en Sem Steijn werkten vorige week een trainingsstage of bij resp. O19 en O18 en beide spelers zijn nu opgenomen in de voorlopige selecties. Bovendien is Aaron Bastiaans weer opgeroepen voor Oranje O17.

Daar kwamen nog de namen bij van drie spelers van O13: Luuk van der Vliet, Niek Janssen en Tim Braem. Waarmee het aantal geselecteerde VVV’ers ongekend hoog is. Een compliment aan de opleiders bij onze club. Alle betrokken spelers wensen we uiteraard heel veel succes.


Update: Ook Mlapa in voorselectie

Naast acht VVV’ers die in de voorselecties zitten van de diverse Oranje-teams, komt ook Peniel Mlapa mogelijk in actie voor zijn geboorteland. De spits is opgenomen in de voorselectie van Togo, dat op 24 maart een wedstrijd speelt tegen Benin. Het gaat daarbij om de laatste groepswedstrijd in de kwalificatie om het Afrikaans kampioenschap. Mocht Mlapa ook in de definitieve selectie zitten, zal hij van 18 tot 26 maart afwezig zijn in Venlo.

mf2