Menu

VVV licht opties Janssen en Bastiaans

dinsdag 30 maart 2021

Simon Janssen en Aaron Bastiaans spelen ook volgend seizoen in het geelzwart van VVV-Venlo. De Venlose club lichtte de optie in het contract van beide heren. De 20-jarige Janssen (geboren in Venlo) en de 18-jarige Bastiaans (geboren in Nederweert) doorliepen beide de jeugdopleiding van VVV en maken al enkele seizoenen onderdeel uit van de selectie.

Daarnaast heeft VVV-Venlo de afgelopen dagen alle formele handelingen verricht conform de CAO-richtlijnen voor contractspelers. Clubs dienen spelerscontracten namelijk voor 1 april op te zeggen. Dat heeft VVV-Venlo gedaan bij overeenkomsten van Christian Kum en Tristan Dekker. Verder wordt de optie in het contract van Nezar S’rifi niet gelicht door de club.

Stan Valckx, Technisch Manager van VVV-Venlo over deze formele opzeggingen: “We hebben binnen de CAO voor contractspelers onze plicht weer gedaan en deze formele handelingen verricht. Over de andere spelers waar VVV-Venlo nog een (koop)optie op heeft, wordt later in het seizoen pas een beslissing genomen.”

mf2