Menu

VVV-Venlo O21 wint Limburgse derby

zondag 28 november 2021

VVV-Venlo O21 heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt op Fortuna Sittard. In het Limburgse onderonsje schoten de Venlonaren uit de startblokken en scoorden ze direct in de eerste minuut. Vervolgens liep de ploeg van trainer Roger Reijners uit naar een riante voorsprong: 0-4.

Op bezoek bij Fortuna was het Maxim van Peer die direct in de eerste minuut trefzeker was namens VVV. Na die razendsnelle goal werd er in de eerste helft niet meer gescoord, maar in het tweede bedrijf kwamen de bezoekers op stoom. Na ongeveer een uur werd er binnen twee minuten twee keer gescoord. Het waren de spelers met ervaring in het eerste elftal die in die fase van de wedstrijd het verschil maakten. 

Thijme Verheijen verdubbelde de marge, waarna Wassim Essanoussi, die vrijdag nog op de bank zat tijdens Roda JC - VVV-Venlo ( 0-0 ), de Venlonaren op 0-3 zette. Met die comfortabele voorsprong op zak was de buit na een uur spelen al binnen voor VVV, dat tien minuten voor tijd nog een keer scoorde. Melano Thier zorgde met de vierde Venlose treffer van de middag voor het slotakkoord.

Uitslagen zaterdag 27 november
Fortuna Sittard O21 - VVV-Venlo O21: 0-4
De Graafschap O18 - VVV-Venlo O18: 1-0
MVV Maastricht O12 - VVV-Venlo O12: 5-15
Mierlo-Hout O12 - VVV-Venlo O11: 2-3

mf2