Menu

VVV-Venlo op Trainingskamp

woensdag 9 januari 2019

Afgelopen maandag 7 januari vertrok de selectie en staf rond het middaguur op trainingskamp naar Den Haag. Veel Eredivisieclubs hebben ervoor besloten om deze week de reis af te leggen naar het buitenland, echter VVV-Venlo niet.

Dat je ook prima binnen de landsgrenzen een goed georganiseerd trainingskamp kan volgen bewees VVV in de eerste dagen in Den Haag. Maandag werd na aankomst ingecheckt bij het Van der Valk Hotel in Den Haag – Wassenaar, waarna de selectie rond 17:15uur een training afwerkte in het stadion van ADO Den Haag.

Dinsdag stonden er meerdere activiteiten op het programma. ’s Morgens werd er wederom opgewarmd in de gym en vervolgens trainde de selectie onder veel persbelangstelling op het veld van het Cars Jeans Stadion. Na ’s middags even kort gerust te hebben vertrokken de spelers en staf na een indoor beachvolleybalzaal. Hier werden teams van drie spelers gemaakt door trainer Steijn en uiteindelijk waren het de Duitsers Peniel Mlapa, Axel Borgmann en Nils Röseler die als winnaars uit de bus kwamen.

’s Avonds vond een culinair hoogstandje plaats in het gehele centrum en omstreken van Den Haag. In een rijdende tram door onder andere de hofstad en langs de pier van Scheveningen werden onze spelers en staf verwend met heerlijke gerechten.

Woensdagmorgen keerde het team weer terug naar het stadion van ADO Den Haag waar het opnieuw een training afwerkte. De rest van de week zal het team met name te vinden zijn op het kunstgrasveld van ADO. Aanstaande vrijdag reizen de Venlonaren iets na het middaguur weer terug naar Limburg, om zich dan nog een week voor te bereiden op de uitwedstrijd in het stadion van de tegenstander waar het toevallig al een weekje heeft getraind, ADO Den Haag.

Het trainingskamp werd mede mogelijk gemaakt door ABC Restaurant Sevenum.

mf2