Menu

VVV-Venlo sluit trainingskamp af ( 3-3 )

vrijdag 5 juli 2019

VVV-Venlo heeft het trainingskamp in Horst vanavond met een gelijkspel afgesloten. Het duel tegen Sint Truidense VV eindigde in 3-3.

In de 5de minuut was het Linthorst die de trekker voor het eerst overhaalde. Op aangeven van Soriano schoot hij beheerst de 1-0 tegen de touwen. VVV-Venlo was in de eerste helft de bovenliggende partij en had met vlagen een aantal leuke aanvallen. Post was in de eerste helft dicht bij een doelpunt maar zijn inzet kwam enkele meters naast het doel terecht. Aan de andere kant werd doelman Kirschbaum bijna verrast middels een afstandsschot.

Bij aanvang van de 2de helft werd er door Maaskant één wissel doorgevoerd. Roel Janssen kwam in het speelveld voor de moegestreden Sinclair. VVV kreeg net na rust meteen een tegentreffer. Via Acolatse kwamen de gasten uit Sint-Truiden op gelijke hoogte. Niet snel hierna maakte Botaka er 1-2 van.

Waar Sint-Truiden een achterstand helemaal omdraaide, was het ook VVV dat precies hetzelfde deed. Soriano schoot in de 59ste minuut heel beheerst binnen: 2-2. Vervolgens was het Wienhoven die de 3-2 voor VVV binnen tikte. Middels een strafschop eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Van Bruggen haakte zijn tegenstander ligt en de bal belandde op de stip. Botaka was de maker van de 3-3.

Trainer Robert Maaskant was na afloop een tevreden man: ‘’We hebben het trainingskamp hier in Horst op een goede wijze afgesloten. Ik heb veel dingen teruggezien in de wedstrijd waarop we trainen. De groep heeft zich de afgelopen week goed ontwikkeld en de jonge jongens houden zich goed staande’’. 

Volgende week zaterdag vervolgt VVV het oefenprogramma met een pittige uitwedstrijd tegen Wolfsburg in Gifhorn.

Opstelling: Kirschbaum, Schäfer, Röseler (A), Dekker, Scheimann, Linthorst, Post, Neudecker, Sinclair, Soriano en van Ooijen.

Wisselspelers: Janssen ( 45 ), van Dijck ( 60 ), van Bruggen ( 60 ), Opoku ( 60 ), Kum ( 60 ), Wienhoven ( 60 ), Munsters ( 60 ), Bastiaans ( 60 ), Roemer ( 60 ) en Janssen ( 60 ).

 

Toeschouwers: ca. 400

mf2