Menu

VVV-Venlo start met winst

dinsdag 25 juni 2019

De eerste tegenstander in de voorbereiding op het seizoen 19|20 was MVC’19 uit Maasbree. Een drukbezocht Sportpark De 3-Sprong keek belangstellend uit naar de eerste ontmoeting met de nieuwe hoofdtrainer Robert Maaskant, die onder meer met de nieuwkomers Thorsten Kirschbaum en Richard Neudecker in de basisopstelling begon.

Dat had verder weinig te betekenen, want na rust trad VVV aan met elf ‘frisse’ spelers, voor zover daarover onder de tropische omstandigheden al gesproken kon worden. Vanwege de warmte werd er zowel in de eerste helft als in de tweede helft een korte drinkpauze ingelast.  Uiteraard was de Eredivisionist veel te sterk voor de Maasbreese derdeklasser. Dat bleek ook uit het scoreverloop. Bij rust was er al drie keer gescoord door Dekker, Neudecker en Van Ooijen. Na rust liep de score verder op dankzij drie treffers van Soriano en een benutte strafschop van Linthorst.

Na de wedstrijd werd de regenboogaanvoerdersband, voor rust gedragen door Tristan Dekker en na de hervatting door Evert Linthorst, overhandigd aan aanvoerder Ron van den Kerkhof van MVC’19, die hem op zijn beurt weer over zal dragen aan de aanvoerder van de volgende tegenstander. Zo laten we met de gehele regio zien dat diversiteit binnen de voetbalwereld een vanzelfsprekendheid moet zijn.

MVC’19 - VVV-Venlo 0-7 ( 0-3 )
Doelpunten: 5. Tristan Dekker 0-1, 20. Richard Neudecker 0-2, 25. Peter van Ooijen 0-3, 49. Elia Soriano 0-4, 67. Elia Soriano 0-5, 79. Evert Linthorst 0-6 ( strafschop ), 85. Elia Soriano 0-7.

Opstelling VVV-Venlo:
Eerste helft: Kirschbaum, Dekker, Röseler, Kum, Roel Janssen, Neudecker, Post, Opoku, Van Ooijen, Bastiaans, Roemer

Tweede helft: Van Crooij, Van Dijck, Van Bruggen, Schäfer, Scheimann, Linthorst, Susic ( 80. Munsters ), Simon Janssen, Wienhoven, Soriano, Kokkinis.

mf2