Menu

VVV-Venlo - TOP Oss live op ESPN

dinsdag 14 december 2021

De wedstrijd VVV-Venlo – TOP Oss is vrijdagavond live te bekijken op ESPN 4. De laatste wedstrijd van VVV in 2021 werd aanvankelijk niet live uitgezonden, maar de club heeft ervoor gekozen om een live-uitzending alsnog mogelijk te maken. Op die manier kunnen de supporters het laatste duel van het jaar toch in zijn geheel bekijken.

Omdat de stadions leeg moeten blijven, worden er de laatste speelrondes meer wedstrijden live uitgezonden door ESPN. De hoge kosten voor die extra live-wedstrijden komen echter voor de rekening van de clubs. Om die reden werden de wedstrijden van VVV tegen Telstar en Jong FC Utrecht niet live uitgezonden, maar voor de thuiswedstrijd tegen TOP Oss heeft VVV ervoor gekozen om het duel wel live uit te laten zenden. Op die manier geeft de club de supporters de kans om de laatste wedstrijd van het jaar toch te kunnen volgen.

Algemeen directeur Marco Bogers is blij dat het duel met TOP Oss live wordt uitgezonden op ESPN. “Door de hoge kosten die een live-uitzending met zich meebrengt, was het niet mogelijk om alle wedstrijden tot de winterstop live uit te laten zenden. In dit geval maken we als club echter graag een uitzondering. Vlak voor Kerstmis willen we toch wat extra’s doen voor onze trouwe supporters, die we enorm missen in het stadion. Hopelijk kunnen we hen vrijdag trakteren op een mooie wedstrijd met drie punten en een moeilijk voetbaljaar op een goede manier afsluiten.”

De wedstrijd VVV-Venlo – TOP Oss begint vrijdagavond om 20.00 uur en is live te zien op ESPN 4. Heb je geen abonnement op ESPN? Ook dan is het mogelijk om de wedstrijd toch te bekijken. Klanten van Ziggo kunnen hier een dagpas voor ESPN aanschaffen en klanten van KPN kunnen hier een losse wedstrijd kopen. Heb je geen Ziggo of KPN? Kijk dan op de website van jouw tv-aanbieder wat de mogelijkheden zijn. 

mf2