Menu

VVV-Venlo trapt af in Swolgen

dinsdag 21 juli 2020

De eerste oefenwedstrijd van het seizoen voor VVV-Venlo staat op de rol. In Swolgen trapt de formatie van trainer Hans de Koning dinsdag 21 juli om 19.00 uur af op Sportpark Kerkebos.

De 5e klasser uit Swolgen/Tienray is de eerste tegenstander tijdens het oefentraject in voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De VVV-selectie is een dikke week in training en speelt sinds zaterdag 7 maart weer eens een echte wedstrijd, nadat door Corona de competitie werd afgebroken.

Trainer Hans de Koning kijkt ernaar uit om zijn ploeg weer aan te vuren: “Het werd tijd! Wat mij betreft heeft het veel te lang geduurd. En samen met mij staan die jongens ook te popelen om weer aan te mogen treden. We hebben nagenoeg iedereen fit, dus we zorgen dan ook dat zoveel mogelijk jongens speelminuten gaan maken. Kunnen ze er weer even aan ruiken…”

Het zal de eerste keer zijn dat jongens als Guus Hupperts en Jafar Arias te bewonderen zijn in een VVV-wedstrijdtenue. Ook de meest recente nieuweling, Arjan Swinkels, zal zijn opwachting maken in het geelzwart.

De wedstrijd in Swolgen is uitverkocht. Vanwege de 1,5-meter maatregelen zijn er 250 toeschouwers welkom op het sportpark. In samenwerking met L1 wordt de wedstrijd echter ook LIVE uitgezonden op de social mediakanalen van VVV-Venlo en L1.

Zondag 26 maart speelt VVV-Venlo haar tweede oefenwedstrijd. Dan is in Echt Derde Divisionist EVV  de tegenstrever. De wedstrijd begint zondagmiddag om 12.00 uur en is eveneens uitverkocht. Ook deze wedstrijd is in samenwerking met L1 LIVE te zien op de social mediakanalen van club en mediapartner.

 

mf2