Menu

VVV-Venlo voetbalschool

dinsdag 10 maart 2020

De VVV-Venlo Keepersschool biedt jonge keepers en keepsters de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op inzichtelijk vlak te verbeteren. Al onze trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. De activiteiten van De VVV-Venlo Keeperschool staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers.

Locatie:
Jouw droom om ooit op het VVV-Venlo Jeugdcomplex te trainen? Dit is je kans!
Zowel de voetbalschool als de keepersschool zullen namelijk plaatsvinden op het VVV-Venlo Jeugdcomplex, Nachtegaalweg 4 te Venlo!

inschrijving:
Ben jij geboren in het jaar 2005 t/m 2013? Dan kun jij je inschrijven voor de VVV-Venlo voetbalschool of de keepersschool. Zowel voor jongens als meisjes, spelers en keepers is dit DE gelegenheid om onder begeleiding van onze trainers jezelf te laten zien en jou plekje binnen de VVV-Venlo jeugdopleiding te veroveren!

Inschrijven kan via: www.vvv-voetbalschool.nl

Voor eventuele vragen kunt u contact zoeken met Lieuwe Kuijpers:
info@vvv-voetbalschool.nl of 06 18272198

Programma:
Op de volgende zondagen: 15, 22, 29 maart, 5, 19 april, 10, 17, 24 mei 2020
8:30 Beginnen de jongste groepen
9:45 einde training jongste groepen

10:00 start training oudere groepen
11:15 einde training oudere groepen

Over de VVV-Voetbalschool:
De VVV-Venlo voetbalschool bied voor jonge voetballers veel mogelijkheden om zich met behulp van de professionele trainers van VVV-Venlo extra te ontwikkelen en zich in de kijker te spelen om aan te sluiten bij de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

Meer info & activiteiten van de VVV-Voetbalschool kunt u vinden op: www.vvv-voetbalschool.nl.

 

mf2