Menu

Voetbalschool en Keeperschool

woensdag 23 september 2020

Wil jij graag trainen via de speciaal ontwikkelde Total Soccer Method, onder begeleiding van de trainers van de VVV-Venlo jeugdopleiding? Dat kan! Voor jongens én meisjes, spelers én keepers is het mogelijk om tijdens de VVV-Venlo Voetbalschool gedurende 8 zondagen extra te trainen. Waar ontwikkelen gepaard met plezier gaat!

Total Soccer Method
De Total Soccer Method is een speciale manier van trainen geven. Bedacht door Mark Huis in het Veld en Roger Bongaerts (huidige hoofd jeugdopleiding!). Hier staat de ontwikkeling van het individu centraal, en willen we door bepaalde uitgangspunten te hanteren kinderen op een net iets andere manier laten trainen. Dit zou zich volgens moeten uiten in veel voetbalplezier en een nieuwe, bredere basis voor verder ontwikkeling van de speler.

Inschrijven:
Er zijn voor zowel de Voetbalschool als voor de Keeperschool momenteel nog plaatsen beschikbaar. Wel hebben we een maximum aantal wat betekend VOL is ook echt VOL!!

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november. Inschrijven kan voor kinderen geboren in 2006 t/m 2014.

Programma
Het programma van de ‘VVV-Venlo Voetbalschool’ kan er als volgt uitzien:

8:15-8:30 uur | Aanmelden
8:30-9:45 uur | Training (iedere week een verschillend thema)
9:45-10:00 uur | naar huis

Afhankelijk van de leeftijd traint uw kind in vroeger of later in de ochtend. Ook zijn we afhankelijk van de Corona maatregelen, waardoor er wellicht weer voor iedere groep een aparte start en eindtijd komt. U wordt hier ongeveer 5 dagen voor het evenement definitief van op de hoogte gebracht.

De data zijn:
Zondagen 4, 11, 18 oktober / 1, 8, 15, 22, 29 november

Reserveren? – Een plaats bij de VVV-Venlo Voetbalschool/Keeperschool kan worden gereserveerd tot en met uiterlijk 1 november via: www.vvv-voetbalschool.nl  

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunt u terecht bij Lieuwe Kuijpers (project manager) per mail info@vvv-voetbalschool.nl of telefonisch 0618272198.

 

mf2