Menu

VVV-Venlo VoetbalStage & KeeperStage

donderdag 23 juli 2020

De VVV-Venlo Voetbalschool biedt jonge voetballers en voetbalsters de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op inzichtelijk vlak te verbeteren. Al onze trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. De activiteiten van de VVV-Venlo Voetbalschool staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers. Dit geldt natuurlijk ook voor de keepers!

Bij de Stages zullen de spelers 4 dagen trainen als een speler van VVV-Venlo, met de trainers van de jeugdteams. Dit is dus DE kans om ontdekt te worden! Ook is er een Meet & Greet met spelers van de selectie van VVV-Venlo! Interesse? Meld je dan snel aan, want VOL=VOL!

Locatie:
Er zal één VoetbalStage plaatsvinden op het VVV-Venlo Jeugdcomplex (Nachtegaalweg 4 te Venlo) en er zal één Voetbalstage plaatsvinden op complex van partnerclub sportclub Leeuwen Loijveldweg 13, 6041 AE Roermond.

Op deze locatie zal tevens ook de KeeperStage plaatsvinden!

Inschrijving:
Ben jij geboren in het jaar 2006 t/m 2014? Dan kun jij je inschrijven voor de VVV-Venlo VoetbalStage of de KeeperStage. Zowel voor jongens als meisjes, spelers en keepers is dit DE gelegenheid om onder begeleiding van onze trainers jezelf te laten zien en jou plekje binnen de VVV-Venlo jeugdopleiding te veroveren!

Inschrijven kan via: www.vvv-voetbalschool.nl

Voor eventuele vragen kunt u contact zoeken met Lieuwe Kuijpers:
info@vvv-voetbalschool.nl of 06 18272198.

Programma:
Van 17 tot en met 20 augustus
Opvang 9.00 - 16.00 uur / programma 10.00 - 15.00 uur.

Het kan zijn dat we wegens de COVID-19 maatregelen spelers op verschillende tijdstippen moeten laten aankomen en weer laten vertrekken.

Het programma per dag wordt nog bekend gemaakt, echter zijn dit de onderwerpen die aan bod gaan komen:

  • Voetbalcoördinatie
  • Passen / Trappen / Aannemen
  • 1:1 voorbij gaan van de tegenstander
  • 1:1 weg gaan van de tegenstander of situatie
  • 1:1 verdedigen
  • Handelingssnelheid
  • Reactiesnelheid
  • Scorend vermogen
  • Kleine positie- en partijspelen​

Over de VVV-Voetbalschool
De VVV-Venlo voetbalschool bied voor jonge voetballers veel mogelijkheden om zich met behulp van de professionele trainers van VVV-Venlo extra te ontwikkelen en zich in de kijker te spelen om aan te sluiten bij de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

Meer info & activiteiten van de VVV-Voetbalschool kunt u vinden op: www.vvv-voetbalschool.nl.

mf2