Menu

VVV-Venlo wint in Straelen

dinsdag 16 juli 2019

Op een doordeweekse avond speelde VVV-Venlo een oefenwedstrijd tegen het  Duitse SV Straelen. Na de 2-2 tegen VfL Wolfsburg stond er wederom een Duitse tegenstander op het programma.

VVV-Venlo had in de eerste helft de beste kansen. Een mooie combinatie tussen Opoku en Van Ooijen leidde bijna tot een treffer. Het schot van Van Ooijen werd door de doelman van Straelen met veel moeite tot hoekschop verwerkt.  In de 32ste minuut was het Simon Janssen die middels een mooi geplaatst afstandsschot de 0-1 op zijn naam mocht schrijven. VVV had te maken met een felle tegenstander, na ruim een halfuur spelen had de ploeg uit Straelen twee gele kaarten op zak.

In de tweede helft voerde trainer Robert Maaskant drie wissels door. Van Ooijen, R. Janssen en Pachonik werden vervangen door Linthorst, Bastiaans en Roemer. In de 65ste minuut was het Opoku die een fout van de Straelense doelman meteen afstrafte: 0-2.

In de slotfase van de wedstrijd was het Kaito Mizuta die de 1-2 maakte voor Straelen. Trainer Maaskant wist van tevoren dat het een stroeve wedstrijden zou gaan worden. ‘We hebben veel gewisseld en in de wedstrijd hebben we veel dingen kunnen uitproberen’.

Opstelling VVV-Venlo: van Crooij, Pachonik ( 45. Linthorst), van Bruggen, Schäfer, R. Janssen ( 45. Roemer),  S. Janssen, Post ( 22. van Dijck), Scheimann, Sinclair ( 13. Wienhoven), van Ooijen ( 45. Bastiaans) en Opoku.

Komende zaterdag vervolgt VVV de voorbereiding in Covebo Stadion – De Koel tegen FC Eindhoven.  Aanvang 16.00 uur

#SamenVVV

mf2