Menu

VVV bedankt ‘diehard’ Pascal Bruurs

vrijdag 31 juli 2020

Zes jaar lang was hij Supporterscoördinator. Tien jaar lang vervulde hij als vrijwilliger diverse coördinerende rollen rondom de supportersgroeperingen van VVV-Venlo. Zijn hele leven lang is hij al supporter van de geelzwarten… Pascal Bruurs. Een diehard supporter in optima forma.

Na al die jaren neemt VVV-Venlo afscheid van Pascal in zijn rol als Supporterscoördinator. Algemeen Directeur Marco Bogers overhandigde hem afgelopen week een door de selectie gesigneerd VVV-shirt met zijn eigen naam erop. “Ik heb er altijd enorm veel tijd in gestoken met heel veel plezier, want wat is er nou mooier dan voor je eigen club te werken? Maar nu is het welletjes. Het gaat toch om veel uren. Cursussen volgen, vergaderingen bijwonen, wedstrijden bezoeken. Het is allemaal heel erg leuk, maar het vraagt ook wel wat van je. Het is goed om af en toe ‘vernieuwing’ te hebben in dit soort rollen”, geeft Bruurs aan.

Pascal zijn inzet gaat echter niet verloren voor de club. Net als afgelopen jaren blijft hij beschikbaar als reserve stadionspeaker en voor ondersteuning van activiteiten van o.a. de VVV Foundation.

De vernieuwing op supportersvlak zit hem overigens in de persoon van Hans Huijs, die de nieuwe Supporterscoördinator van VVV-Venlo wordt met ingang van het nieuwe seizoen. Hierover binnenkort meer.

Marco Bogers: “Pascal heeft zich altijd geweldig ingezet voor de club VVV-Venlo. De inzet en passie die hij daarbij aan de dag legde kwam vanuit een groot supportershart. Daar zijn wij hem zeer erkentelijk voor en willen wij hem voor bedanken. Hoe kan dat voor een échte diehard als Pascal nou toepasselijker met een shirt van zijn VVV, gesigneerd door de spelers die iedere wedstrijd strijden voor zijn club. Pascal, dankjewel en we zien je graag snel weer in Covebo Stadion - De Koel - in één van je andere vertrouwde rollen.”

mf2