Menu

VVV en Zpress brengen krant in regio

zondag 20 juni 2021

VVV-Venlo & Zpress Media Group pakken door met grootschalige actie in Noord-Limburg.

Kort voor de start van ieder seizoen verschijnt normaliter de VVV-Venlo Presentatiegids. Hierin vind je alles over het nieuwe seizoen én wordt de nieuwe selectie gepresenteerd. Juist dit nieuwe seizoen hebben wij besloten zeer groots uit te pakken. We lanceren namelijk een speciale VVV-Venlo Presentatiekrant met een oplage van maar liefst 87.000 exemplaren in Noord-Limburg.

De VVV-Venlo Presentatiekrant wordt verspreid in onder andere Venlo, Horst aan de Maas, Venray en Peel en Maas. De doelstelling van deze speciale editie is om, juist nu, de binding met de gehele regio verder uit te breiden. Het realiseren van deze krant doen wij in samenwerking met ZPRESS Media Group: al jarenlang onze vaste mediapartner.

Gezamenlijk met alle partners hopen wij de club in de regio nóg beter op de kaart te zetten. Daarnaast is het een unieke mogelijkheid om bij meer dan 87.000 huishoudens op de deurmat te vallen. Mike Franken, accountmanager bij ZPRESS, zal binnenkort contact met onze partners opnemen over de mogelijkheden van de krant. Mocht u zelf reeds meer informatie willen verkrijgen over deze actie, neem dan contact op met Mike Franken via m.franken@zpress.nl.

mf2