Menu

Foundation bezorgt eindejaarsattentie

woensdag 23 december 2020

VVV Foundation bezorgt senioren eindejaarsattentie

Een uitzonderlijk jaar ligt bijna achter ons. Voor velen helaas een jaar van verlies, eenzaamheid en bezorgdheid. Maar ook een jaar van saamhorigheid, terug naar de basis en herwaardering van het kleine geluk, ondanks alle beperkingen waar we rekening mee moeten houden.

Vooral voor senioren was en is 2020 een beproeving. Want helaas zijn we nog altijd niet uit het dal. Daarom steekt de VVV Foundation, samen met maatschappelijke partners Venlo.fit, Antares en Incluzio Sociale Basis, voor deze gelegenheid senioren uit de regio graag een hart onder de riem.

Op ruim 780 adressen waar senioren wonen wordt deze dagen door medewerkers en vrijwilligers van de samenwerkingspartners een eindejaarsattentie bezorgd in de vorm van een spellenboekje én wat lekkers. Het betreft zeven wooncomplexen in Blerick en vier in Tegelen. Daarnaast wordt het boekje bij alle VVV-Venlo OldStars bezorgd.

Het spellenboekje is samengesteld voor wat aangenaam en bovendien leerzaam tijdverdrijf. Uiteraard om richting het nieuwe jaar de beste wensen over te brengen, maar zeker ook om de mensen op te roepen zich aan de geldende maatregelen te houden. En het belangrijkste: vooral ook gezond te blijven en hulp in te schakelen wanneer daar behoefte aan is.

In het spellenboekje treffen de senioren onder andere een woordzoeker, een rebus, een uitdagende rekensom, een kruiswoordraadsel en een beweegactiviteit. Tevens wordt er een link gelegd naar het project VVV Memories, door een kaartspel waarbij oud VVV-spelers zijn betrokken.

Voor de VVV Foundation is het spellenboekje tevens een alternatief voor het kerstdiner ‘Soep met Ballen’. Nu de mensen niet naar Covebo Stadion - De Koel - kunnen komen, komt de VVV Foundation naar hen toe. Hopelijk mogen we volgend jaar weer iedereen uitnodigen voor het kerstdiner in het stadion.

mf2