Menu

VVV Foundation EFDN-lid

maandag 21 december 2020

De VVV Foundation mag zich het jongste lid van Het European Football for Development Network (EFDN) noemen. Het EFDN is een netwerk dat bestaat uit maatschappelijk betrokken betaald voetbalclubs die willen samenwerken op Europees niveau om de kwaliteit en impact van hun lokale projecten te vergroten.

De doelstellingen van het netwerk zijn om de kracht van voetbal als instrument in te zetten om sociale maatschappelijke projecten te promoten, kennis te delen en nieuwe mogelijkheden voor haar leden te creëren.

Als maatschappelijke stichting van betaald voetbalclub VVV-Venlo, biedt het lidmaatschap van EFDN voor de Foundation een netwerk van kennis en een diversiteit aan methodes die de lokale sociale projecten en het maatschappelijke verantwoord ondernemen van de club ten goede komt.

Voorzitter van de VVV Foundation, Peter Broekmans over het lidmaatschap: “Wij zien EFDN als een ideaal platform om onze kennis en kunde te delen met die van andere maatschappelijke afdelingen en stichtingen van Betaald Voetbalclubs door heel Europa en om ideeën op te doen om onze projecten langdurig te borgen en de kwaliteit van ons werk voortdurend te verbeteren.

Want, als eenling kunnen we veel, maar lang niet alles. Door ons te verenigen met andere stichtingen in een georganiseerd en gestructureerd platform, hopen we tevens te kunnen profiteren van kansen die we normaal niet krijgen (fondsen, subsidies, etc.).”

Klik hier om meer te lezen over EFDN en het partnerschap dat de VVV Foundation met het EFDN is aangegaan.

mf2