Menu

Foundation is #MORETHANFOOTBALL

maandag 22 maart 2021

Clubs, competities en bonden én de daarmee verbonden goede doelen pakken zich samen om de sociale kracht van voetbal te promoten. Maandag 22 maart zijn namelijk de jaarlijkse EFDN #Morethanfootball  Action  Weeks ( 22.03 - 18.04 ) van start gegaan. De VVV Foundation neemt, als lid van EFDN, deel aan deze ‘Meer dan Voetbal’ Actieweken, waarin de aandacht wordt gevraagd voor al het sociaal-maatschappelijke werk dat door voetbalclubs én hun maatschappelijke stichtingen wordt verzet.

Voetbal is namelijk altijd al veel meer geweest dan een wedstrijd alleen. Helaas krijgt de buitenwacht zelden het verhaal mee achter het uitstekende werk dat wordt verricht via de gemeenschaps- en sociale ontwikkelingsinitiatieven van voetbalorganisaties. Telefoontje en bezoeken aan sociaal geïsoleerde fans, online sportlessen, fondsenwervingsacties - voetbalorganisaties hebben de afgelopen maanden steeds aangetoond dat ze #Morethanfootball zijn. We zijn verenigd in het doel om de kracht van voetbal te gebruiken voor sociale ontwikkeling en positieve verandering.

Dat alles belichten we extra in deze #Morethanfootball Action Weeks].

Deelnemers
Clubs, competities, bonden en hun maatschappelijke stichtingen uit heel Europa nemen deel aan de Actieweken. Naast de VVV Foundation, zijn enkele van de deelnemers onder meer de Barça Foundation, de Chelsea FC Foundation, Inter Campus, Club Brugge, KSI, Legia Warschau, Shakhtar Social en nog veel meer.


Meer informatie
Alle informatie over EFDN en de #Morethanfootball Action Weeks, vind je hier. Kijk ook eens op de lidmaatschapspagina van de VVV Foundation. 

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor de lidmaatschapspagina 

 

mf2