Menu

Foundation slaat slag op transfermarkt

dinsdag 2 februari 2021

De VVV Foundation heeft, net als VVV-Venlo, haar slag geslagen op deze winterse Transfermarkt. De maatschappelijke club van ‘aanvoerder’ Peter Broekmans heeft in de persoon van Frank Hermans én Martijn Hendrikx twee commerciële kanonnen weten binnen te halen. Beide heren treden toe tot het bestuur van de VVV Foundation.

Frank Hermans ‘komt over van’ Seacon, ook wel bekend als hoofdsponsor van VVV-Venlo. Martijn Hendrikx wordt ‘getransfereerd’ vanuit Foundation Partner SLV Nederland. Beide heren blijven verbonden aan hun ‘oude’ club, maar stellen hun diensten beschikbaar als nieuwe ‘commerciële bestuursleden’ van de VVV Foundation. Zij versterken het ‘bestuursteam’, dat naast de nieuwe bestuursleden nu bestaat uit Josine van Loon, Peter Broekmans, Jan Kessels en Marco Bogers.

Voorzitter en ‘aanvoerder’ Peter Broekmans van de VVV Foundation: “De maatschappelijke stichting hengelde al langer naar de diensten van twee gepokt en gemazelde commerciële bestuursleden. Die hebben we in Frank en Martijn gevonden. Wij zijn dan ook erg blij met de versterking van onze ‘selectie’.

De VVV Foundation vertaalt de kernwaarden van VVV-Venlo en van sport in het algemeen naar de deelnemers van projecten en activiteiten. Om zichzelf én haar projecten steeds te blijven ontwikkelen en zaken als kwaliteit en structuur te borgen zijn er financiën nodig.

Broekmans: “De VVV Foundation is momenteel afhankelijk van subsidies, fondsen én donaties. Om onze projecten te kunnen blijven organiseren, hebben we structureel financiële middelen nodig. Eén van de speerpunten is daarbij dat we in samenspraak met VVV-Venlo én het bedrijfsleven commerciële inkomsten gaan genereren. Frank en Martijn zijn twee personen met specifieke commerciële kwaliteiten. Zij gaan ongetwijfeld een enorme boost geven aan met name de slagkracht van de VVV Foundation op commercieel vlak.”

Martijn Hendrikx daarover: “Als voormalig lid van ‘Tafelronde 94 Venlo’ heb ik mij jarenlang ingezet voor meerdere maatschappelijke doelen in en rondom Venlo. Persoonlijk heb ik gemerkt dat het mij voldoening geeft mijn zakelijke ervaringen te kunnen combineren met de maatschappelijke betrokkenheid die ik voel. Met SLV Nederland hebben we daarnaast, samen met VVV-Venlo, een goed partnership en netwerk opgebouwd. Dit hebben we afgelopen jaar uitgebreid met het partnerschap van de VVV Foundation. Ik verheug me erop om mijn bijdrage te mogen gaan leveren en om samen met het team van de VVV Foundation uitdagingen en projecten verder te realiseren!”

Frank Hermans is al even enthousiast: “Als bedrijf (Seacon red.) zijn we sterk verankerd in onze omgeving. Wij zijn succesvol geworden door de betrokkenheid van onze omgeving. Daarom willen we als betrokken partner graag iets terug doen voor onze samenleving. Om onze samenwerking met VVV-Venlo in de breedste zin, een nóg grotere betekenis te geven, voelt het als een logische stap om vanuit deze rol bij te dragen aan de doelstellingen van de VVV Foundation. Vanuit het netwerk, het bedrijf en mijn eigen ervaring waarde toevoegen en synergie creëren, zodat er een groter draagvlak en daadkracht ontstaat om nog meer projecten en initiatieven te realiseren’’, aldus Frank Hermans.

Nu deze mooie ontwikkeling gestalte heeft gekregen is de volgende stap het verder bewerken van de vruchtbare voedingsbodem die de VVV Foundation ter beschikking heeft. Hierbij wordt met name gekeken naar het verbreden van de basis die de Foundation ondersteunt op diverse vlakken. Meer nieuws hierover volgt binnenkort.

Mocht u geïnteresseerd in het werk van de VVV Foundation óf een keer van gedachte willen wisselen met één van de (nieuwe) bestuursleden. Kijk dan hier voor meer informatie óf neem contact op met MVO Manager Stijn Vullings via svullings@vvv-venlo.nl 

mf2