Menu

VVV in actie ‘oppe Ruiver’

dinsdag 18 augustus 2020

Dinsdag 18 augustus komt VVV-Venlo in actie ‘oppe Ruiver’. In het Noord-Limburgse dorp gaat de oefencampagne ter voorbereiding op het seizoen verder. De ploeg van trainer Hans de Koning bevecht de vierdeklasser op Sportpark Dijckerhof (aanvang 19.00 uur).

Na de eerste échte serieuze test die de ploeg afgelopen vrijdag 14 augustus voor de kiezen kreeg in Tilburg ( 2-1 verlies tegen Willem II), is vv Reuver de volgende horde die de Venlonaren moeten nemen. De eerste competitiewedstrijd staat namelijk gepland op zondag 13 september in Emmen. De wedstrijd tegen Reuver zal uiteraard in géén verhouding staan met de krachtmeting in Tilburg, maar de technische staf zal het duel wel serieus aangrijpen om bepaalde spelers extra speeltijd te geven.

In Tilburg werd al duidelijk dat de eerste stappen met deze nieuwe selectie zijn gezet. Na een goed eerste kwartier gaf de ploeg van De Koning het heft enigszins uit handen, maar kort voor rust pakte de geelzwarten het initiatief weer terug en creëerde het de beste kansen. Gastspelers Joshua John en Tom Plezier kwamen beiden in actie. De derde gastspeler, Nezar S’Rifi, bleef met een blessure langs de kant. Wie er dinsdagavond hun opwachting maken is nog de vraag. Zeker is dat het een mooie voetbalavond zal worden in het Noord-Limburgse.

Alle 250 kaarten die voor het duel tegen vv Reuver beschikbaar waren zijn inmiddels verkocht. Als ‘thuisblijver’ kun je op de hoogte blijven van de belangrijkste momenten van de wedstrijd door ons ‘Twitterverslag’ te volgen.

mf2