Menu

O15 haalt fors uit

maandag 18 november 2019

Afgelopen weekend stonden er vier competitiewedstrijden op het programma. Alleen de O17 was vrij en de O19 speelde een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht O19. In Venlo werd er met 1-3 verloren van de Eredivisionist. De overige teams speelden ook in Venlo. De O15 nam het op tegen sc Cambuur, de O13 tegen FC Eindhoven, de O12 tegen PSV en de O11 tegen Roda JC. Een terugblik op de gespeelde competitie duels.

O15 wint ruim
VVV-Venlo O15 heeft in eigen huis sc Cambuur O15 ruim verslagen: 6-1. "In de beginfase van de wedstrijd ging het gelijk op. Ik vond wel dat wij gretiger waren en goed in onze organisatie stonden. Vervolgens wisten we tweemaal via goede combinaties tot scoren te komen. Vlak voor rust kwam de tegenstander via een vrije trap nog terug tot 2-1. Na rust wisten we erg scherp te starten en de tegenstander onder druk te zetten. sc Cambuur kreeg een rode kaart en daarna wisten we vrij eenvoudig uit te lopen, al vond ik ons bij elf tegen elf ook al een stuk sterker dan de tegenstander! Ik ben erg te spreken over de invulling die de groep aan de afgelopen week heeft gegeven, met als beloning het spel en de drie punten vandaag. Op naar de komende week, waarin minimaal hetzelfde gevraagd zal worden vanuit de staf richting de groep!", blikt trainer Joeri Janssen zeer tevreden terug.

O13 sterk na rust
VVV-Venlo O13 kreeg afgelopen zaterdag FC Eindhoven O14 op bezoek. De koploper was met 0-3 te sterk voor de Venlonaren. Trainer Rens Sleegers blikt terug: "We hadden de eerste helft veel moeite met de hoge druk van FC Eindhoven. We wisten daardoor niet in ons spel te komen waardoor we met 0-3 gingen rusten. De 2e helft heeft het team zich uitstekend herpakt, met name doordat het een echt collectief was in zowel het verdedigen als in het aanvallen. Naar aanleiding van deze wedstrijd zijn er weer genoeg punten waar we ons de komende weken op kunnen focussen."

O12 verliest ruim
VVV-Venlo O12 heeft ruim verloren van PSV O12. In Venlo werd het 5-22. "Vandaag hebben we verre van ons niveau gehaald. Het harde werken en er alles voor over hebben, kwam er gewoon simpelweg niet uit. Door het ontbreken van deze voorwaardes wisten we niet in ons spel te komen, maar werden er slordige fouten gemaakt. Deze werden door tegenstander gelijk afgestraft. Na een 10-1 overwinning van afgelopen woensdag op het KNVB O12 team staan we weer met twee beentjes op de grond en zullen we hard aan de bak moeten om onze vorm weer op te pakken, waar ik overigens al het vertrouwen in heb. Keihard werken is toch de basis!", aldus een kritische trainer Maarten Hanssen.

O11 wint van Roda JC
VVV-Venlo O11 heeft de derby van Roda JC O11 vrij eenvoudig gewonnen. In Venlo werd het 10-5. "De jongens hebben een erg sterke trainingsweek achter de rug en hebben dit vanaf minuut één in verdedigend opzicht laten zien. We waren gretig en hebben erg veel persoonlijke duels gewonnen. In het eerste blokje lukte het echter nog niet om vanuit balverovering tot kansen te komen. Vanaf blokje 2 lukte dit veel beter. Toen hebben we erg veel kansen bij elkaar gevoetbald en ook enkele mooie doelpunten gescoord. Helaas hebben we onszelf te weinig beloond door de vele kansen onzorgvuldig uit te spelen of verkeerde keuzes te maken. Wederom een wedstrijd met veel positieve dingen waar we mee verder kunnen.", laat trainer Coen Aarts trots weten.

Uitslagen 16 november:

Competitie:
VVV-Venlo O15 - SC Cambuur O15: 6-1
VVV-Venlo O13 - FC Eindhoven O14: 0-3
VVV-Venlo O12 - PSV O12: 5-22
VVV-Venlo O11 - Roda JC O11: 10-5

Oefen:
VVV-Venlo O19 - FC Utrecht O19: 1-3

Vrij:
VVV-Venlo O17

mf2