Menu

VVV O15 Samen Sterk voor ouderen

donderdag 9 april 2020

In het kader van het project KERNgezond ‘De Buitenspelval’, een project van VVV-Venlo in samenwerking met KERNgezond, zijn de spelers van de O15 van VVV-Venlo al enkele keren te gast geweest in zorginstelling Crescendo in Venlo. Samen met de ouderen werden er reeds een aantal mooie activiteiten gedaan, zoals een quiz en enkele leuke spelletjes.

Allemaal activiteiten die in het teken staan van begrip en respect voor elkaar, omgaan met elkaar en leren van elkaar. Bij KERNgezond ‘De Buitenspelval’ gaat het er namelijk om dat ouderen niet buitenspel mogen komen te staan. Normaal is dat al een maatschappelijk groeiende uitdaging, maar zeker in deze moeilijke Coronaperiode, is die uitdaging extra groot.

Daarom besloten de spelers van de O15 deze week om, in het kader van het devies: VVV Samen Sterk, brieven te schrijven en te posten naar de ouderen die ze daarmee een hart onder de riem willen steken. De drie aanvoerders Finn Houwers, Diego van Zutphen en Sven Janssen namen tevens een filmpje op voor de mensen van Zorginstelling Crescendo om de boodschap te versterken via de digitale snelweg.

Op deze manier willen de jeugdige talenten laten weten dat ze, ondanks dat ze nu niet langs kunnen komen, wél aan de ouderen denken en hen heel veel sterkte en een goede gezondheid toewensen.

En zo staan zorginstelling Crescendo, De Zorggroep, KERNgezond én VVV-Venlo samen sterk in deze moeilijke periode.

mf2