Menu

VVV Presentatiegids op mat en in inbox

vrijdag 30 oktober 2020

Je bent het van ons gewend: aan het begin van het seizoen presenteert VVV-Venlo haar nieuwe selectie én staf middels de VVV Presentatiegids. Omdat het seizoen even op zich heeft laten wachten, is ook de presentatiegids wat later dan u gewend bent, maar…

Dit keer krijgt je hem wél toegestuurd, niet fysiek maar per e-mail in jouw inbox. Dat heet, als wij over jouw mailadres beschikken. Doen wij dat nog niet, zorg dan dat je je snel registreert voor de fanmail van VVV-Venlo, dan sturen wij jou de online presentatiegids zo snel mogelijk toe!

Deze editie, die ook fysiek op de mat ploft bij onze partners uit het VVV netwerk, is met zorg samengesteld in samenwerking met onze mediapartner Z-Press Sport en Media. Aan bod komen deze keer uiteraard onze Algemeen Directeur Marco Bogers én Stan Valckx, onze Technisch Manager. Zij vertellen onder andere over de huidige, uitdagende periode.

De VVV Presentatiegids blikt verder vooruit op een zeer bijzonder seizoen. Een seizoen op een fantastisch nieuwe natuurgrasmat in ons eigen Covebo Stadion - De Koel -. Een seizoen echter ook met helaas, tot op heden, strengere maatregelen én minder supporters en sponsoren dan dat we gehoopt hadden te mogen verwelkomen tijdens onze thuiswedstrijden.

Een seizoen met nieuwe spelers in nieuwe tenues. En daarmee ook nieuwe én bestaande tenuesponsoren die we zeer erkentelijk zijn dat ze in deze onzekere tijd vol achter onze club staan. En uiteraard spreken we die dank graag uit aan alle partners én supporters die samen met ons de schouders eronder zetten dit bijzondere seizoen. Niet altijd even gemakkelijk, maar of dat nou ín het stadion is of thuis… onze nieuwe supporterscoördinator Hans Huijs kan erover meepraten.

Trainer Hans de Koning, die begin van dit jaar ‘binnen kwam’ en een fantastische reeks neerzette met de toenmalige selectie en staf, kan tot nu toe dus terugkijken op een mooie seizoenstart. Wie hij dit seizoen allemaal onder zijn hoede heeft, leest u ook in deze presentatiegids. Graag stellen wij de nieuwe gezichten aan u voor, zodat u weet wie dit seizoen het geelzwart van ons club gaat dragen.

Wie ook geelzwart draagt, en met de kracht van die kleurencombinatie én het VVV-logo diverse doelgroepen bediend in deze bijzondere tijd, is de VVV Foundation. Onze maatschappelijke stichting doet veel goed werk, dat eens te meer van belang is in deze voor veel mensen moeilijke periode. Dat leidt tot bijzonder mooie initiatieven en projecten.

De tijd zal uitwijzen hoe de rest van dit bijzondere seizoen gaat verlopen, maar één ding is zeker: jij hebt de (online) VVV Presentatiegids 2020-2021 in jouw bezit. Veel leesplezier en hopelijk… tot snel weer in Covebo Stadion - De Koel -.

mf2