Menu

VVV speelt gelijk in Straelen

donderdag 15 juli 2021

Op een doordeweekse avond speelde VVV-Venlo een oefenwedstrijd tegen het Duitse SV Straelen. Na de 4-0 overwinning op Venray en de 2-0 overwinning op UNA stond er ditmaal een Duitse tegenstander op het programma. VVV-Venlo trad vanavond voor het eerst aan met de nieuwe doelman Lukáš Zima. Hij speelde 45 minuten mee waarna Delano van Crooij het overnam. In de 5e minuut kreeg VVV-Venlo meteen een tegendoelpunt te verwerken. Doelman Zima stond ver uit zijn doel en Cagatay Kader greep zijn kans. Van afstand schoot hij beheerst binnen. Snel daarna pakte VVV de draad weer op want in de 8ste minuut was het Yahcuroo Roemer met een prachtige actie en pass op Wassim Essanoussi. Essanoussi schoot beheerst binnen: 1-1. VVV had de smaak te pakken en 2 minuten later wist Essanoussi na een inzet van Hupperts via de rebound wederom een doelpunt te maken: 1-2.

VVV had gedurende de eerste helft het overwicht. Met kleine aanvallen via de flanken waren het Bastiaans en
Roemer die het meest zichtbaar waren aan VVV-zijde. Op een enkele doelpoging na wist VVV het verschil niet duidelijker op het scorebord te zetten. Braken kreeg in een rebound de kans op zijn eerste VVV goal maar de grensrechter stak daar een stokje voor: buitenspel! In de 55ste minuut werd Delano van Crooij verrast door een schot van Cagatay Kader in de korte hoek. Kader maakte zijn 2de doelpunt van de avond en zette een gelijkspel ( 2-2 ) op het scorebord. Vervolgens wisselde trainer Luhukay door en maar liefst negen andere VVV spelers: Pachonik, van Dijck, Gelmi, J.Munsters, Hendrix, Smans, N.Munsters, Verheijen en Nabbe. Het spel in de tweede helft ging over en weer zonder grote kansen. Bastiaans werd uiteindelijk gewisseld en Roemer kwam voor de 2de maal binnen de lijnen. In de slotfase liep Niek Munsters nog een blessure op en dat was toch wel een smet op deze wedstrijd.

Opstelling VVV-Venlo: Zima (K), Da Graca, Koglin, Hupperts, de Boer, Braken, Essanoussi, Janssen, Bastiaans, Leliendal en Roemer.
Toeschouwers: 300.

Volgende week vrijdag 23 juli spelen we om 19.00 uur in Horst (sportpark Ter Horst ) de volgende oefenwedstrijd tegen Helmond Sport.

mf2