Menu

VVV verslaat buurman

dinsdag 2 juli 2019

De derde tegenstander in de voorbereiding op het seizoen 19|20 was buurman Venlosche Boys. Tijdens het trainingskamp in Horst reisde het elftal van Maaskant af naar Sportpark ‘De Alde Wielerbaan’.

Het tempo lag ontzettend hoog en Neudecker maakte binnen 5 minuten de mooiste goal van de avond. Van grote afstand lepelde hij de bal over de goalie van de thuisploeg, 0-1. In de fase daarna was VVV de bovenliggende partij, maar hield de thuisploeg de score geruime tijd op 0-1. Na een klein half uur wist Soriano op aangeven van de kersverse nieuweling Sinclair toch de 0-2 binnen te tikken.

Toch beet de thuisploeg weer van zich af en na een overtreding net in het zestienmetergebied werd het 1-2 vanaf 11 meter. Kirschbaum werd de verkeerde hoek ingestuurd. 1-2 was tevens ook de ruststand. In de tweede helft begon VVV met een volledig nieuw elftal.

Na 5 minuten gespeeld te hebben stond de 1-3 op het scorebord. Een mooie pass van Roemer bereikte na het overstapje van Opoku jeugdspeler Kokkinis. Hij schoot de bal netjes in de onderhoek, 1-3. Vervolgens bleef VVV aanvallen maar gescoord werd er niet. Venlosche Boys hield goed stand en zo gingen we met diezelfde 1-3 tussenstand het laatste kwartier in.

Bastiaans kwam in de ploeg voor Roemer en na een harde charge op onze rechtsbuiten schoot Opoku de vrije trap op de bovenkant van de lat. VVV kwam daarna nog 2x tot scoren. Na een fout van de doelman maakte Opoku 1-4. Kokkinis ging daarna alleen op de keeper af, maar Opoku was degene die gevloerd werd in het strafschopgebied en hij maakte vervolgens zelf vanaf 11 meter de 1-5.

Opstelling eerste helft: Kirschbaum, Dekker, Schäfer, van Bruggen, R. Janssen, Post, Van Ooijen, Neudecker, Soriano, Wienhoven en Sinclair.

Opstelling tweede helft: Van Crooij, Van Dijk, Röseler, Kum, Scheimann, S. Janssen, Munsters, Linthorst, Kokkinis, Opoku en Roemer.

mf2