Menu

VVV voetbalstages in Venray

dinsdag 6 april 2021

De VVV-Venlo Voetbalschool biedt jonge voetballers en voetbalsters de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op inzichtelijk vlak te verbeteren. Alle trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. De activiteiten van de VVV-Venlo Voetbalschool staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers.

Tijdens de MiniStage in Venray zullen de spelers drie dagen trainen als een speler van VVV-Venlo, met de trainers van de jeugdteams. Dit is dus dé kans om ontdekt te worden! Ook ontvangen deelnemers een mooi tenue! Interesse? Meld je dan snel aan, want VOL=VOL!

Locatie:
De MiniStage zal plaatsvinden op het sportpark van SV Venray (Sportlaan 6 te Venray).

Inschrijving:
Ben jij geboren in het jaar 2007 t/m 2015? Dan kun jij je inschrijven voor de VVV-Venlo MiniStage. Zowel voor jongens als meisjes is dit dé gelegenheid om onder begeleiding van onze trainers jezelf te laten zien en jou plekje binnen de VVV-Venlo jeugdopleiding te veroveren!

Inschrijven kan via: www.vvv-voetbalschool.nl.

Voor eventuele vragen kunt u contact zoeken met Lieuwe Kuijpers via info@vvv-voetbalschool.nl of 06 18272198.

Programma:
Trainingen vinden plaats op 5, 6 en 7 mei 2021. Er wordt dagelijks 2,5 uur getraind, tussen 9.00 en 12.00 uur, gericht op de individuele en technische ontwikkeling.

I.v.m. (mogelijk wijzigende) COVID-19 maatregelen zijn de trainingstijden nog niet exact bepaald om zodoende de mogelijkheid te behouden deelnemers gespreid te laten aankomen/vertrekken.

Over de VVV-Voetbalschool
De VVV-Venlo voetbalschool bied voor jonge voetballers veel mogelijkheden om zich met behulp van de professionele trainers van VVV-Venlo extra te ontwikkelen en zich in de kijker te spelen om aan te sluiten bij de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

Meer info en aanmelden voor de Voetbalstage kan via onderstaande button. 

mf2