Menu

VVV’ers spelen voor hun land

donderdag 18 oktober 2018

Twee spelers van VVV-Venlo zijn deze week in actie gekomen voor de diverse vertegenwoordigende elftallen. Peniel Mlapa startte in de basis van Togo in de uitwedstrijd tegen Gambia. Martin Samuelsen speelde twintig minuten mee in de wedstrijd van Jong Noorwegen tegen Azerbeidzjan. Jay-Roy Grot kwam niet in actie voor Oranje O20 tegen Polen, die Oranje met 4-1 won.

Peniel Mlapa stond in de basis van Togo in de uitwedstrijd tegen Gambia. Beide ploegen konden een overwinning goed gebruiken om plaatsing voor de Afrika Cup in eigen hand te houden. Mlapa werd na 72 minuten bij een 0-0 stand gewisseld. In blessuretijd won Togo alsnog, waardoor de ploeg van Mlapa plaatsing voor de eindronde nog in eigen hand heeft.

Martin Samuelsen mocht ruim 20 minuten meedoen in de wedstrijd van Jong Noorwegen tegen de leeftijdsgenoten van Azerbeidzjan. Hij viel in voor verdediger Mickelson om te proberen alsnog een overwinning uit het vuur te slepen. Dat lukte uiteindelijk niet: het bleef 0-0. Jong Noorwegen eindigt daarmee als tweede in de poule met tien punten achterstand op Jong Duitsland.

mf2