Menu

VVVraag het VVV-Venlo

dinsdag 24 maart 2020

Bij VVV-Venlo hebben we niet alleen ‘verstand van voetbal’. Binnen de gelederen van de club beschikken we op diverse vlakken over expertise. We hebben een groot netwerk, hebben kundige en gespecialiseerde mensen in dienst, maar beschikken ook over heel wat ‘handjes’. In deze moeilijke tijden zetten wij graag samen met u de schouders eronder. Want wellicht bent u door deze ontstane situatie in de problemen gekomen of zoekt u acute hulp bij het één of ander. In de rubriek VVVraag het VVV-Venlo kunnen bedrijven, organisaties, instellingen, maar ook particulieren de club een (hulp)vraag stellen of een verzoek plaatsen. Of het nou om advies gaat, expertise óf handjes. Op welk vlak dan ook. Wij denken graag met u mee!

Algemeen Directeur Marco Bogers: “Als directie en medewerkers willen we op persoonlijk vlak ook een bijdrage leveren in deze moeilijke tijden. Wij kunnen bijvoorbeeld fungeren als een soort van vraagbaak en een ondersteunende functie vervullen voor mensen en bedrijven die het nu moeilijk hebben op welk vlak dan ook. Eén telefoontje kan dan soms al wonderen verrichten.”

Vul hier het formulier in en wij gaan kijken hoe we uw (hulp)vraag of verzoek binnen onze organisatie óf ons netwerk uit kunnen zetten om u vervolgens wellicht verder te kunnen helpen. Uiteraard binnen de grenzen van onze, door de situatie eveneens beperkte mogelijkheden. Maar, wij gaan géén uitdaging uit de weg! Want, WIJ zijn VVV-Venlo: Samen Betrokken.

mf2