Menu

VVV’s derde business helft

maandag 10 september 2018

Na de succesvolle uitwedstrijd tegen De Graafschap gaat het vizier nu op de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Het belooft aanstaande zaterdag, 22 september, een drukke en gezellige avond te worden. Natuurlijk kunt u met uw gasten genieten van een heerlijk wedstrijddiner bij onze partner Limianz, aanmelden hiervoor kan tot en met vandaag, dinsdag 18 september, via info@vvv-venlo.nl. Denk hiervoor ook aan uw vouchers!

Vooraf staat onze Duits Nederlandse Businessavond op het programma. Tevens hebben we in samenwerking met de Gemeente Venlo, Checkpoint Venlo en Venlopartners een college tour in het Lindeboom Voetbalcafé en laten we 100 studenten kennismaken met VVV-Venlo. Ook zal deze avond het startsein gegeven worden voor de Jumbo plaatjesactie, welke 3 oktober van start gaat in tien Jumbo filialen in de regio.

De derde helft zal ervoor zorgen dat men nog lang in De Koel blijft hangen. Na de wedstrijd zal in de Rabobank Venlo BusinessLounge live muziek zijn van FF Dimme. In het Lindeboom Voetbalcafé zal Star DJ Paul van de Laar ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan. Als kers op de taart zal rond de klok van 23.00 uur niemand minder dan Arjon Oostrom komen optreden, bekend van ‘Pure verleiding’ en ‘Zij is de mooiste van de dansvloer’. Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Dotjes Skihut.

Als cateringpartner hebben we Palace St. George en Klaver Energie is wedstrijdsponsor. Ze komen tevens met een leuke voorspel en win actie, dus voorspel de juiste uitslag en win mooie prijzen!

Kortom, een zaterdag waar u bij wilt zijn! Reserveer uw extra kaarten nu via ticketing@vvv-venlo.nl.

mf2