Menu

Walking football in De Koel

woensdag 29 mei 2019

De VVV-Venlo Old stars organiseren jaarlijks een toernooi waarbij diversen verenigingen uit de regio worden uitgenodigd. Op woensdag 29 mei vond het VVV-Venlo Old stars toernooi wederom plaats in Covebo Stadion - De Koel -. Maar liefst 175 wandelvoetballers waren aanwezig in een zonovergoten Koel.

Na de warming-up, gegeven door oud voetballer en clubicoon Ger van Rosmalen, begonnen de 16 deelnemende teams aan hun eerste wedstrijden. Onder andere ploegen als Roda JC en MVV, maar ook regionale teams als IVO en SV Deurne, namen het tegen elkaar op. Niet voor de winst of voor de eerste plaats, maar voor de sportiviteitsprijs! 

Plezier voorop
Tijdens dit toernooi stonden plezier, gezelligheid, verbinden sportiviteit voorop. Er wordt samen geluncht en de middag wordt afgesloten met een gezellige quiz.

Wandelvoetbal
Wandelvoetbal heeft veel weg van de reguliere voetbalregels, maar kent toch wel een paar uitzonderingen. Zo mag er niet gerend worden, moet men altijd één voet op de grond houden, is er geen sprake van buitenspel en wordt er gespeeld zonder keepers.

Samen met alle wandelvoetballers kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Tot volgend jaar!

mf2