Menu

Wedstrijd in teken van VVV Foundation

vrijdag 22 oktober 2021

Het duel tussen VVV-Venlo en De Graafschap van vrijdagavond staat in het teken van de VVV Foundation. In het kader van de Foundationmaand worden er rondom de wedstrijd verschillende activiteiten georganiseerd voor partners en deelnemers van de projecten van de foundation.

Om 17.00 uur begint het programma met Foundation Talk, een event voor (potentiële) partners waarbij het bestuur van de VVV Foundation vertelt wat het werk van de foundation precies inhoudt en wat de ambities zijn. Vervolgens komen er ook een aantal partners aan het woord.

Naast de partners worden ook de deelnemers van de projecten van de foundation zeker niet vergeten. Zo’n negentig deelnemers zijn vrijdagavond te gast in Covebo Stadion – De Koel – om de wedstrijd tegen de Graafschap bij te wonen. De kaarten voor de deelnemers zijn afkomstig uit het initiatief ‘Voorvechters’. Deelnemers van het project ‘Family Goals’ worden zelfs thuis opgehaald met een VVV-busje. Daarnaast zijn er vrijdag nog meer mensen te gast. Het personeel van het Viecuri ziekenhuis in Venlo is namelijk ook uitgenodigd voor de wedstrijd. Die kaarten zijn beschikbaar gesteld door Stichting VieAmie en via een kortingsregeling van VVV.

Voor aanvang van het duel met De Graafschap wordt er in en rondom het stadion ook gecollecteerd voor drie goede doelen:
- Beestenboel: Dierenparkje met speeltuin in Venlo dat wordt gerund door vrijwilligers en volledig draait op donaties vanuit de maatschappij. Recreatie voor jong en oud, een fijne plek voor mens en dier. (https://www.beestenboelvenlo.nl/)

- Kinderen van de Voedselbank: Deze organisatie hoopt voor de winter driehonderd pakketten met kleding, schoenen en meer te kunnen uitdelen aan kansarme kinderen in Venlo. (https://www.kinderenvandevoedselbank.nl/)

- Gewoon Doen Zorg Horst: Gewoon Doen ondersteunt kwetsbare mensen in hun leven. Door samen te werken met anderen leggen we verbinding wat leidt tot participatie. Bovendien dragen alle onderdelen van Gewoon Doen bij aan artistiek verantwoorde theaterproducties voor het Nederlandse publiek. (http://www.gewoondoen-zorg.nl/)

Zorg dus dat je wat kleingeld op zak hebt als je deze goede doelen wilt steunen.

De wedstrijd VVV-Venlo – De Graafschap begint vrijdagavond om 20.00 uur.

mf2