Menu

Wedstrijdbezoek: Wat moet je weten?

donderdag 9 september 2021

Na lange tijd zonder fans was het duidelijk te zien dat ook onze spelers jullie gemist hebben en mede dankzij jullie steun werden de eerste punten van het seizoen binnen gehaald.

Het werken met tijdsloten en extra opwaardeerpunten zorgden voor minder lange wachtrijen voor de ingangen en de Fanshop van het stadion. Dat willen we natuurlijk zo houden! Lees hieronder alle informatie over jouw wedstrijdbezoek.

Tijdsloten
Daarom gaan we ook de volgende wedstrijd opnieuw met tijdsloten werken voor alle supporters die naar het stadion komen. Samen zullen we ervoor gaan zorgen dat alle supporters binnen anderhalf uur voor de wedstrijd zo verdeeld mogelijk binnenkomen. Hierdoor voorkomen we lange wachtrijen en zorgen we er samen voor dat iedereen op tijd binnen is om de aftrap van de wedstrijd te zien.

Hieronder is een schema weergegeven van de tijdsloten per tribunevak en verzoeken wij onze supporters dringend om je aan onderstaande tijdsloten te houden gedurende alle thuiswedstrijden in de coronaperiode.

Ingang tunnel:
Z3/Z4/Z5: Tussen 90 en 60 minuten voor de wedstrijd.
Z1/Z2/Z6/Z7: Tussen 60 en 30 minuten voor de wedstrijd.
W4/W5/W6: Tussen 60 en 30 minuten voor de wedstrijd
VN + VW: Tussen 40 en 10 minuten voor de wedstrijd

Ingang Oost:
O4/O5: Tussen 90 en 60 minuten voor de wedstrijd:
O3: Tussen 90 en 60 minuten voor de wedstrijd.
O2: Tussen 60 en 30 minuten voor de wedstrijd.
O1: Tussen 40 en 10 minuten voor de wedstrijd.

Wat heb je nodig om een wedstrijd van VVV-Venlo te bezoeken in ‘coronatijd’?
Om voor een snellere doorstroom te zorgen van de wachtrijen, vragen wij alle supporters om de volgende ‘bewijzen’ gereed te houden om te laten scannen door onze stewards.

  • Geldig identiteitsbewijs;
  • Geldig toegangsbewijs voor de betreffende wedstrijd (seizoenkaart, los ticket óf Businesskaart);
  • Een volledig vaccinatie- óf herstelbewijs middels de CoronaCheck-app óf het gele boekje. Of een negatieve coronatest, afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Door publiek binnen te laten op basis van een coronatoegangsbewijs, is het voor VVV-Venlo toegestaan om de 1,5 meter-maatregel los te laten en daardoor maximaal 5.300 supporters te verwelkomen binnen onze poorten. Uiteraard verzoeken we je nog steeds vriendelijk thuis te blijven indien je gezondheidsklachten hebt die op het coronavirus zouden kunnen duiden.

Testen voor toegang
Supporters die niet of nog niet volledig gevaccineerd zijn of géén geldig herstelbewijs kunnen tonen, dienen via testen voor toegang een test te doen en daarna een negatief testbewijs te laten zien. Een afspraak kan men online maken via https://www.testenvoortoegang.org. Let op: testresultaten zijn enkel geldig wanneer ze binnen 24 uur voor de aftrap van de wedstrijd zijn afgenomen. Na de test kan het maximaal 2 uur duren voor je een uitslag ontvangtMaak daarom tijdig een afspraak bij een van onderstaande locaties.

Testlocaties in de regio
*Tegelseweg 136, Venlo
*Elmpterweg 50, Roermond
*Keizersveld 19, Venray
*Biest 43a, Weert

Wanneer kan ik mijn seizoenkaart gebruiken in ‘coronatijd’
Voor competitiewedstrijden is jouw seizoenkaart gewoon geldig en dien je geen los ticket aan te vragen;

Voor vragen over het coronatoegangsbeleid rondom de wedstrijden verwijzen wij je graag naar de ‘FAQ Wedstrijdbezoek’ pagina. Klik hier.

Extra opwaardeerpunt
Om naast de lange wachtrijen voor de ingang, ook de wachtrijen voor de opwaarpunten te verkleinen, openen we een nieuw opwaardeerpunt. Deze bevindt zich in de 'oude kassahuisjes' buiten het stadion, gelegen aan de ingang aan de Kaldenkerkerweg richting de hoofdtunnel.

mf2