Menu

Wedstrijdshirts in Fanshop

woensdag 22 september 2021

Na lang wachten, is het dan eindelijk zover: onze thuis en uitshirts hangen in de Fanshop. Klaar om gedragen te worden! 

Bij de lancering van ons thuis- en uitshirt, vol historische accenten, kwamen er al snel vele bestellingen binnen. De verwachting was deze zo snel mogelijk te kunnen leveren, maar de realiteit bleek anders. Daarmee werd het geduld van onze supporters op de proef gesteld en wij danken jullie voor dit geduld.

Voor het nieuwe thuis- en uitshirt van seizoen 21|22 is er gekozen om terug naar de basis te gaan. De basis waarop weer gebouwd kan worden om nieuwe successen en prestaties te bereiken. De basis met de 'V', die weer terug is op het shirt. Hij prijkt op de borst van het thuistenue en bij het uitshirt is de ‘V’ verwerkt in de kraag. De ‘V’ van VVV, de ‘V’ van Venlo, maar ook de ‘V’ van victorie.  De ‘V’ van verleden, van verenigen en van voetbal. De traditionele uiting ‘Venlosche Voetbal Vereniging’ valt ook bij het uitshirt in de kraag te lezen. Een uiting die historie ademt, net als onze club.

In de stad zijn we geelzwart. Buiten Venlo kleuren we rood, wit en blauw. Bestel jouw thuis- of uittenue nu via onze (online) Fanshop. Het maakt ons sterker
Het kloppend hart van VVV
Slaat Harder dan ooit
In volle glorie
Veur Altied
VVV

mf2