Menu

Wedstrijdverslag Jong NEC - Jong VVV

maandag 4 november 2019

Jong VVV-Venlo hoopte in Nijmegen de eerste uitpunten van dit seizoen bij elkaar te harken tegen NEC. De wedstrijd tegen Jong FC Dordrecht gaf vertrouwen en in die wetenschap gingen de mannen van trainer Jordy Reneerkens op verplaatsing.

In de eerste helft ging het spel op en neer met fases voor NEC en voor VVV-Venlo, de ploegen waren dan ook aan elkaar gewaagd. De grotere kansen waren echter voor de Venlonaren die middels Kokkinis een grote kans kregen. Hij werd vrijgezet en door zijn snelheid kwam hij in een goede positie, maar de aanname was niet optimaal. Dit was tevens het grootste wapenfeit in de eerste helft en de ploegen gingen de rust in met een 0-0 tussenstand.

De tweede helft begon met wat meer dreiging vanuit de kant van NEC, maar de ploeg uit Venlo wist goed stand te houden in deze fase van de wedstrijd en begon langzaam vertrouwen te krijgen om de bal meer naar voren te spelen. Het leek alsof iedere uitbraak gevaarlijk was aan de Venlose kans en het was aan de keeper van de Nijmegenaren te danken dat er geen Venloos doelpunt te bewonderen was. Tot driemaal toe was hij een sta in de weg.

Helaas waren het de gastheren die op voorsprong kwamen een kwartier voor tijd. Zij wisten een aanval af te ronden en daarmee kwam VVV-Venlo op een 1-0 achterstand. VVV probeerde daarna de gelijkmaker te forceren in de laatste minuten van de wedstrijd, maar had de pech dat de bal steeds niet goed viel, waardoor de nederlaag een feit was.

Wederom een nederlaag in een uitwedstrijd, maar de manschappen uit Venlo hadden minimaal een punt verdiend tegen dit Jong NEC. Jong VVV-Venlo zal de volgende wedstrijd spelen tegen Jong FC Eindhoven in Covebo Stadion - De Koel -. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 25 november om 18.30 uur.

 

Jong NEC – Jong VVV-Venlo 1-0 ( 0-0 ) 

Scoreverloop: 79. 1-0

Gele kaarten: Probst, Kokkinis (VVV-Venlo)

Rode kaarten: -

 

Opstelling VVV-Venlo: Van Crooij; Samson, Van Dijck, Van Bruggen, Coenen; J. Munsters, Janssen, Probst ( 82. Pleunis); Bastiaans ( 63. N. Munsters), Kokkinis en Van Dooren ( 46. Roemer)

mf2