Menu

Welkom Energie thuis in De Koel

woensdag 1 juli 2020

VVV-Venlo heet Welkom Energie welkom in Covebo Stadion - De Koel -. Én op het wedstrijdtenue! Want met ingang van het seizoen 2020|2021, dat vandaag, 1 juli 2020 officieel start, is Welkom Energie de officiële energiepartner van VVV-Venlo. Én dat mooie partnership bekronen de club en de energieleverancier onder andere met een prominente plek op de wedstrijdbroek van het eerste elftal van VVV-Venlo.

Welkom Energie  is de sociale energieleverancier van Nederland die het ‘graag anders wil doen’. Het bedrijf opereert op basis van drie pijlers: 100% Scherpe tarieven, 100% Groene Energie en 100% Sociaal verantwoord.

Iedereen is welkom
“Iedereen is welkom!”
, laat Jaap Bakker, oprichter van Welkom Energie weten. “Dit statement staat voor het uitgangspunt of visie waarmee Welkom Energie haar klanten en medewerkers behandelt, maar ook hoe we privé kijken naar de maatschappij om ons heen. We maken geen onderscheid naar ras, geslacht, religie of overtuiging en dragen graag een steentje bij aan een tolerantere maatschappij.

Onze missie is om een duidelijk en scherp contract voor groene stroom en groen gas te leveren zonder in te boeten aan het respect dat onze klanten verdienen. Daar hoort een excellente service bij.

De visie van Welkom is gericht op sociale verbinding en sponsort activiteiten en projecten die dat bevorderen. Vandaar ook de steun aan VVV-Venlo. Een club met een groot maatschappelijk engagement. Kijk naar de diverse lagen van de bevolking die naar De Koel komen. Van jong tot oud, van arm tot rijk. Iedereen in De Koel heeft een geel-zwart hart én is gelijk. En kijk bijvoorbeeld ook naar de maatschappelijk impact die de club met de VVV Foundation teweeg tracht te brengen. Een partner naar ons hart, dat nu ook geel-zwart is...”

Niels Mulders, commercieel manager van VVV-Venlo: “Chapeau aan Welkom Energie voor de daadkracht die zij uitstralen. Tijdens onze contacten hebben zij vanaf het begin aangegeven dat ons te smeden partnership niet alleen een een-tweetje moest gaan vormen, maar een één-twee-drietje! Ook onze supporters én andere partners moeten er beter van worden. En dat sprak ons heel erg aan.”

Win een jaar lang gratis energie!
Hoe dat één-twee-drietje vorm gaat krijgen, gaat in de loop van de tijd duidelijk worden. Middels diverse activaties zullen supporters en partners van VVV-Venlo in aanraking komen met de voordelen die Welkom Energie kan bieden. Voor ieder huishouden wat gelieerd is aan de club én oversluit naar Welkom Energie, krijgt de club een mooi bedrag. De start van de samenwerking is veel belovend met deze unieke kans: win een jaar lang gratis energie ter waarde van 1.500 euro!

De eerste 100 overschrijvingen maken kans op een jaar lang gratis energie! En je mag samen met spelers en staf gaan genieten van een exclusieve lunch op het veld!

Dus als geel-zwart vuur je hart al verwarmt, kijk dan hier hoe je geelzwart vuur én helder geel licht óók in huis haalt…

Samen zorgen we voor nieuwe energie voor ons allen! Een mooie eerste stap in de nieuwe samenwerking tussen VVV-Venlo en Welkom Energie.Welkom Thuis, Welkom Energie!

mf2