Menu

Winnaar MIFA FIFA 11 vs 11

vrijdag 5 juni 2020

''SV Venray heeft de eerste editie van de MIFA FIFA 11vs11 competitie van VVV-Venlo winnend afgesloten. Op woensdag 3 juni stonden de laatste wedstrijden op het programma. De eindrondes waren spannend omdat Ysselsteyn, Sparta’18, Volharding, NWC-Asten en SV Venray alle 5 kans maakte op de titel. De laatstgenoemde trok aan het langste eind.

Het kampioenschap hebben ze al volgt binnen weten te slepen. Sportclub Irene had helaas niet genoeg spelers beschikbaar, daarom werd deze wedstrijd niet gespeeld maar leverde wel 3 punten op. De wedstrijd tegen Venlosche Boys werd vervolgens met 7-0 gewonnen. Omdat het verschil met Volharding slechts 1 punt bleef, was het noodzakelijk ook de laatste wedstrijd winnend af te sluiten. Omdat SV Venray bovenaan stond, was de wedstrijd tegen SV Ysselsteyn via de livestream te volgen. Het samengestelde team van SV Venray kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong en heeft die voorsprong niet meer uit handen gegeven. SV Ysselsteyn was echt een maatje te klein voor de Esporters van de club uit Venray. Zelfs enige frivoliteiten van de keeper van SV Venray zorgde er niet voor dat Ysselsteyn kon scoren. De wedstrijd werd gedecideerd uitgespeeld en door SV Venray met 5-0 gewonnen en daarmee hebben zij Volharding met 1 punt minder op de tweede plaats gehouden. Een mooie prestatie!

Namens VVV-Venlo willen we de Esporters van SV Venray feliciteren met deze prestatie. De vertegenwoordigen spelers waren Bram & Stan Kersten, Thijs van de Kuit, Gijs Remy, Luc (aanvoerder) & Cas Hesen, Rory Barendsen, Quin van Heeswijk, Reno Sait, Pieter Swinkels en Guus Achten. Zij hebben in totaal 14 wedstrijden gespeeld waarvan er 12 gewonnen werden en er 2 gelijk zijn gespeeld. De mannen hebben 58 doelpunten gescoord en slechts 2 doelpunten tegen gekregen (in de eerste wedstrijd). Stan Kersten is met 15 doelpunten en 13 assists de absolute topscorer. Rory Barendsen scoorde 13 doelpunten en aanvoerder Luc Hesen 8. Thijs van de Kuit was goed voor 9 assists en Rory Barendsen voor 8. Het team wint daarmee een VVV Experience in het nieuwe fancafé van VVV-Venlo dat zal plaatsvinden zodra de omstandigheden dit weer toe laat.

Mannen, super gedaan!''

mf2