Menu

Witte Kruis nieuwe medisch eventpartner

donderdag 10 september 2020

Witte Kruis evenementenzorg nieuwe medisch eventpartner VVV-Venlo
Witte Kruis Evenementenzorg is sinds 1 september jl. de nieuwe medisch eventpartner van VVV-Venlo rondom wedstrijden, evenementen en activiteiten van de club. De zorgprofessionals van Witte Kruis Evenementenzorg zijn verantwoordelijk voor de EHBO en ALS (Advanced Life Support) tijdens alle thuiswedstrijden en evenementen in Covebo Stadion - De Koel -. Bij iedere thuiswedstrijd zijn tien zorgprofessionals van Witte Kruis Evenementenzorg aanwezig. ‘Welkom bij VVV-Venlo!’

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst- en acute zorgverlener van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening en EHBO tijdens sportwedstrijden, evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar eerste hulp en medische hulpverlening gespecialiseerde ambulance hulpverleners, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de veldnorm Evenementenzorg. Witte Kruis Evenementenzorg is o.a. preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF) en medical partner van Circuit Zandvoort.

Als organisatie die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan, heeft Witte Kruis Evenementenzorg ook nog een hele mooie donatie gedaan aan de VVV Foundation. Witte Kruis schenkt de maatschappelijke stichting van VVV-Venlo € 1.000,- als bijdrage aan alle mooie projecten die de VVV Foundation organiseert in Venlo en regio.

Marcel van Pijkeren, commercieel directeur Witte Kruis: “De VVV Foundation organiseert projecten die bijdragen aan de algemene gezondheid én het maatschappelijk belang. Dit past uiteraard perfect bij ons als zorgorganisatie.”

Meer informatie?

Meer informatie over EHBO of medische hulpverlening tijdens evenementen, sportwedstrijden en festivals? Zie: https://evenementenzorg.nl

mf2