Menu

Word jij Fan of the Match?

vrijdag 13 juli 2018

Jij hebt de kans om dit seizoen in de Eredivisie de Fan of the Match te zijn bij een thuiswedstrijd van VVV-Venlo! De Fan of the Match is een initiatief in samenwerking met FC Robinstijn.

Als Fan of the Match krijg je samen met je ouders, broertjes en zusjes een echte VIP-behandeling. Je maakt de warming-up van dichtbij mee, mag in een volle Koel samen met de scheidsrechter het veld betreden en de wedstrijdbal naar de middenstip brengen. Natuurlijk zijn er speciaal voor jou plekken gereserveerd, zodat jij rustig de wedstrijd kan bekijken. Na de wedstrijd ga je naar het SpelersHome waar je met alle spelers op de foto kan en natuurlijk je handtekening kan scoren. Zo dichtbij kwamen je helden nog nooit!

Ben jij of ken jij iemand tussen de 4 en 14 jaar oud, die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kan gebruiken of het verdient om eens een keer in het zonnetje gezet te worden? VVV-Venlo en FC Robinstijn bieden jou de mogelijkheid om een onvergetelijke thuiswedstrijd bij VVV-Venlo te beleven. Een magische ervaring die je niet snel zal vergeten.

Ben jij of ken jij iemand die dit verdient? Stuur dan snel een mail naar koelkids@vvv-venlo.nl, met daarin jouw verhaal en wie weet bezorgen wij jou een geweldige thuiswedstrijd bij VVV-Venlo!

mf2