Menu

Word jij onderdeel van VVV eSports?

maandag 23 augustus 2021

Het tweede seizoen van de Predator eLeague, dé esports competitie van de Keuken Kampioen Divisie, gaat bijna van start! Het is de eerste keer dat VVV-Venlo deel zal nemen aan de officiële competitie bestaande uit vier periodes. Maar liefst 18 clubs, inclusief twee Jong-teams, komen in actie in deze Rocket League competitie. 

Rocket League is een populaire game, waarin spelers in een virtueel voetbalstadion met auto’s tegen elkaar strijden met als doel zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Het spel wordt gespeeld met team van drie spelers. Omdat wissels noodzakelijk zijn tijdens een seizoen, gaat VVV opzoek naar vijf spelers die het nieuwe Team VVV eSports zullen vormen. 

Word jij onderdeel van ons team?
VVV heeft ervoor gekozen om niet elke periode met een nieuw team aan te treden, maar om een vast team aan te stellen voor de gehele competitie. 
Wil jij VVV-Venlo in de game Rocket League vertegenwoordigen? Schrijf je team dan hier in, of via de knop onderaan de site! Inschrijven kan tot maandag 6 september om 12:00 uur.

Als lid van Team VVV eSports ben je onderdeel van een van de grootste esports communitys in Nederland. Na de 'traditionele top 3' heeft VVV meer eSports volgers dan welke Ere- of Eerste Divisieclub dan ook. Jullie worden hét gezicht van de club en krijgen toegang tot alle wedstrijden en natuurlijk de e-room met game setups in het Fancafé.

Na het kwalificatietoernooi vinden er nog gesprekken plaats met de club om te bepalen welk team VVV gaat vertegenwoordigen in de Predator eLeague. De winnaars van het kwalificatietoernooi, op 11 en 12 september, worden gegarandeerd uitgenodigd voor een gesprek, maar worden niet automatisch onderdeel van het nieuwe VVV-Venlo eSports team. 

Belangrijke informatie

 • Rocket League is een multiplatform te spelen via PC, Playstation, Xbox One en Nintento Switch;
 • Teams bestaan uit 4 of 5 spelers, minimaal 1 sub (uit te breiden tot maximaal 2 subs);
 • Het kwalificatietoernooi en de daaropvolgende competitiewedstrijden worden online gespeeld vanuit huis;
 • De competitiewedstrijden en de Periode Finals worden live uitgezonden via YouTube en Twitch;
 • Elke periode bestaat uit 7 of 8 speelrondes. De 1e periode bestaat uit 7 speelrondes. Na afloop van de periode worden de Periode Finals gespeeld waarin de top-6 uit de periode strijdt om de periodetitel;
 • De Team Captain van elk team wordt via e-mail op de hoogte gehouden van alle belangrijke info in de aanloop naar het (kwalificatie)toernooi;
 • De competitiewedstrijden worden altijd op donderdagavond gespeeld. Per speelronde speelt elke club één wedstrijd.


Belangrijke data op een rijtje

 • Maandag 23 augustus 2021: inschrijfpagina gaat vanaf 12.00 uur open op de website van de Keuken Kampioen Divisie. Teams kunnen zich vanaf dat moment inschrijven;
 • Maandag 6 september 2021: de inschrijfpagina sluit om 12.00 uur;
 • Zaterdag 11 september en zondag 12 september 2021: vanaf 19.00 uur vinden de club kwalificatietoernooien online plaats via het hostingplatform smash.gg. Hierna volgen spoedig de teamgesprekken met de club;
 • Donderdag 23 september 2021: vanaf 18.00 uur wordt de 1e speelronde live uitgezonden via YouTube en Twitch.

mf2